QUINA EUROPA VOLEM?

Foto: Diari Ara

Aquests dies estic avergonyit de ser europeu.

Com pot ser que la Unió Europea tanqui les fronteres i expulsi la gent que fuig de la guerra?

Com pot ser que la Unió Europea pacti amb el un govern, el turc, que tanca diaris, atempta contra la llibertat d'expressió i deté periodistes, entre moltes d'altres barbaritats?

Si és així, ja m'està molt bé aquella amenaça de "si Catalunya s'independitza quedarà fora d'Europa". Doncs què voleu que us digui? Per estar en aquesta Europa prefereixo que ens fotin fora. 

Comentaris

Sergi ha dit…
A priori la idea era mantenir-se a la unió europea, tot i que no era imprescindible. Però aquests dies se li estan veient les costures de tal manera que potser ens ho haurem de repensar. Si aquesta és l'Europa dels estats, la vella, gran i potent, potser no és l'Europa que volem.
Anònim ha dit…
Si fossin refugiats rics...
Elfreelang ha dit…
Europa no té vergonya ni principis, ni té memòria incompleix els tractats sobre drets humans , no vull aquesta Europa que ha enfonsat a la misèria tants països i tanta gent i ara persegueix, expulsa i gaseja negant el bàsic dret d'asil i d'acollida a persones que fugen de la mort i de la guerra ...això tard o d'hora se'ls girara en contra...la UE és un trust d'empreses i de bancs , no la vull pas per a res