Definitivament no estic fet per a la gastronomia japonesa! Potser ho he intentat tres cops i totes les vegades he sortit mal parat.
Per això quan dissabte van proposar d'anar a sopar a un japonès no em va fer cap il·lusió, però vaig pensar que miraria bé la carta, estudiaria tots els ingredients i tiraria cap a plats únicament vegetals.
Tot i la determinació va ser impossible trobar un plat de vegetarià, així que vaig veure un que portava un nom semblant a Yakisoba, tot i que no era ben bé així, però s'hi assemblava: eren fideus amb llom i algunes verdures i res de peix ni algues. Bingo! Ja tenia plat per sopar sense problemes.
Però què va passar? Eh? Doncs que li van fotre unes virutes de bonítol fumat per sobre que, a més de moure's soles per l'efecte de l'escalfament del plat com si estiguessin vives, li donaven un gust fastigós. Per què??? Per què havien de fotre-li el peix a un plat de carn????
A partir d'aquí el sopar va anar de mal en pitjor. Del segon plat ja ni parlo, el vaig remenar i deixar sencer.
A mi ja no m'hi pesquen més! Sé que és una qüestió de gustos personal meu, però no penso trepitjar mai més un restaurant japonès.
Comentaris
Jo no he anat mai a un japonès... I em sembla que no hi aniré pas...
Si he viscut fins ara sense anar-hi... Puc seguir igual...