¿Qué fue de los Morgan?



Acabaré ràpid, molt ràpid amb el meu comentari sobre aquesta pel·lícula: és la pel·lícula més avorrida, més dolenta, amb menys gràcia i amb menys química entre els actors protagonistes que he vist mai.

Prescindible, oblidable, veure-la és un atemptat contra la intel·ligència.

Comentaris

Bargalloneta ha dit…
Deric!!!!jo ni m'ho vaig plantejar!!!!!!!
Júlia ha dit…
Qui t'ha enredat?????
Júlia ha dit…
El Grant aquest va començat més o menys bé i no sé com acabarà...
neus ha dit…
no l'he vista, tampoc la veuré, la dona aquesta no m'agrada, no sap actuar. I ell, bé, deu fer ganyotes com sempre, no?
miquelangel ha dit…
Gràcies per avisar a aquells que puguin tenir un mal dia i vulguin anar a veure la pel.lícula. De dies així tots en tenim.
Però a mi en Grant i la Parker hummmmmmmmm, millor que no. No.
Anònim ha dit…
Jajajaj el que m'agradaria saber es quin sant tocava per a que anares ajajja, jo soc fans de Sexe en NY m'encanta, les adore ales 4 I NI ME PLANTEJAT BAISARLA jaja sols el trailes savia que la cosa anava mal jajaj vinga un bes
Josep Anònim o l' Ermità Josep ha dit…
Frederic ,
podries fer un post preguntant a tots els lectors de blog quina és la seva pel.lícula preferida , independentment de la qualitat real que tingui , i perquè ?
Jordi ha dit…
Jo igual que Lansbury adoro la Serie Sex and the city fet que em va fer anar a veure Novia por contrato amb el machomen aquell Mathew Mc.... i quasi entro en coma. Aixì que vaig decidir fer una ratlla entre la serie i la porqueria que fa al cine. Per cert ja van fer junts Al cruzar el límite crec que es deia i ja mostraven química zero.
bajoqueta ha dit…
A mi ell ni fu ni fa, però les seues pelis me distreuen.

Però ella ufff no puc amb ella! jajaja.

Osti ja me va semblar al trailer que feia mala pinta... pobret! A vore si la pròxima vegada veus una superbona peli per treure't el mal gust de boca :)