Els brons i l'exèrcit invisible



Tercer llibre de la sèrie Els Brons escrit per la Dolors Garcia i Cornellà i publicat aquest mes per Edicions del Pirata.

És una novel·la per a nois i noies a partir de 10 anys i segueix l'estela de les seves predecessores sense baixar en cap cas el nivell d'intensitat, d'aventura, misteri i emoció que caracteritza aquesta apassionant sèrie per a joves i no tant joves.

En aquesta ocasió els nostres 4 brons preferits se les hauran de veure contra tot un exèrcit d'éssers invisibles segrestadors de brons petits, capitanejat per un malvat mag que s'amaga en un inexpugnable castell i que porta per nom... Deric!

Sí, efectivament, en Deric és el malvat de l'aventura i portarà de corcoll a tots els nostres estimats protagonistes. Però per què es va tornar malvat en Deric? Qui hi ha darrera d'en Deric? Aconseguiran els brons lliurar-se de l'exèrcit invisible? Què li passa a la Blau? Per què desapareixen totes les joguines del món dels brons? Quin misteri s'amaga al pou de glaç? Per què en Reiter, el mag, s'alia amb els malvats? De qui rebran una inesperada ajuda? Aconseguiran sobreviure tots a la selva Nebel on s'amaga la super malvada bruixa Hexe? Per què en Deric és en Deric? Què té a veure el malvat Deric amb el Deric del Salt?

Totes les respostes (excepte les 2 últimes) les tindrem llegint aquest fantàstic llibre de la Dolors que us recomano fermament, com tots els seus.

Comentaris

nimue ha dit…
Visca! un nou llibre de la Dolors! té molt bona pinta!!! :)))

Aquest Deric de la història em té mooooolt intrigada... :)
Striper ha dit…
No estara inspirat amb tu?
Ferran Porta ha dit…
Osti, Deric, m'has fet venir ganes de llegir-me'l, de debò! -Més que res per esbrinar què té de dolent el Deric literari, i imaginar què deu tenir en comú amb el de Salt, hehe...

Seriosament, m'has fet venir ganes de debò, i no només per això :-)