Amb internet de nou



Per fi ja tinc el nou router que, diuen, m'ha de suportar les 6 mb de l'adsl, el vaig instal·lar ahir i la veritat és que no li noto gaire més velocitat que abans quan tenia 1 mb, potser és una percepció personal o que et diuen que tens 6 quan en realitat no les tens, perquè, com es pot comprovar això?

Quan tenim internet ens passem els dies penjats i navegant com si no podessim fer res més i al principi de no poder-me conectar em vaig sentir així, però cap a final de setmana ja no, he fet d'altres coses que no faig mai com mirar la tele i comprovar que segueix igual de dolenta com sempre (a excepció, clar, de la secció d'esports dels Matins de TV3 ;) tot i que per l'hora que la fan ja no sóc a casa).

També he llegit més. No me n'adono però quan em conecto als vespres, se'm fa tard i ja no tinc temps per llegir perquè m'adormo. I és que jo sóc de llegir al llit abans de dormir, em relaxa, encara que també pot ser un perill si el llibre t'enganxa i no trobes mai el moment de tancar-lo, apagar el llum i dormir. Et pots trobar de matinada llegint com un posés per avançar més i més el llibre.

Ara, però, m'he de posar al dia amb els blogs i amb moltes altres coses, llàstima que tingui tan poc temps lliure...

Comentaris

Giorgio Grappa ha dit…
Això de la velocitat és ben complicat. Hi ha programes que la mesuren i que en fan gràfics; al final, el que observes és una sèrie de pics, de pujades i baixades; i el valor que venen és, en el millor dels casos, el límit superior.

Mmmm... Després del que ens has contat, no sé si donar-te l'enhorabona pel retorn a la xarxa :-) .
nimue ha dit…
em sona, tot, tot, toooot, el que dius!!!
ains...
Striper ha dit…
Bentornat una abraçada.
Eva ha dit…
Com tu, llegeixo abans d'anar a dormir... és com desconnectar de la història personal i poder gaudir de la dels altres....
I quan te´n vas al llit... si pots tancar el llibre... tot el que t´havia amoïnat sembla més suau...
I també, penjada d'internet....
Una abraçada!!!
Ferran Porta ha dit…
Ja veig que no sóc l'únic a compartir l'afició lectora abans de dormir. El problema és que entre anar-me'n al llit, obrir el llibre i posar-me a llegir, i quedar-me fregit... no passen més de 10 o 15 minuts, hehe. Per això m'estic anys a acabar-me un llibre, quan no estic de vacances.

(Excepte amb "L'església del mar", que em va passar el que també expliques: no podia apagar el llum i dormia poquíssim!)

Bona setmana, Deric, a tu i a tots.
Robin Shilvadin ha dit…
Ya era hora, leches! Se puede medir de forma aproximada la velocidad, como bien te ha dicho Giorgio a través de práginas web. Con google puedes encontrar unas cuantas. De todos modos, a ver si le echo un ojo a la cobertura que tienes desde el curro para poder decirte algo más serio...

Tiempo para leer? Eso hay que sacarlo hasta debajo de las piedras! ;)
Sergi ha dit…
Mira que jo també era d'agafar el llibre en posar-me al llit, herència dels meus pares, i ho feia sempre quan era petit, amb gran plaer, però això d'internet ho ha canviat tot. Ara vaig a dormir tan tard que tinc sort si aconsegueixo llegir dues planes abans de quedar-me fregit.
Nacho Hevia ha dit…
jejeje, jo soc del teus, amb el llibre al llit! (a falta d'altra cosa, jejeje)
neus ha dit…
Veus? jo procuro no agafar el llibre quan em poso al llit, perquè em desvetllo i llegeixo, llegeixo i sóc capaç de no dormir!

Abans havíem de tancar la tele i llegir, ara haurem de tancar l'ordinador i llegir. Però mai tancar els llibres!

;*)
bajoqueta ha dit…
Jo si no tinc un llibre al costat abans de dormir no puc fer-ho. I això ha sigut així des de que tinc coneixement de que llegeixo...
I lo de les 6 megues de vegades no és cert... són uns lladres!
Giorgio Grappa ha dit…
Per cert, Déric, que tu no consideres lectura la quantitat de pàgines que llegeixes mentre navegues? Blocs, notícies, contes, poemes... Són un fum de fulls, al cap del dia!
Anònim ha dit…
de tant en tant va be una "desintoxicació del pc" :)
Anònim ha dit…
A mi m'agrada llegir al llit cada dia però em poso una hora per deixar-lo ( encara que m'agradi i dormir). Ho necessito perquè l'endemà no sóc ningu!
De la tele no en parlem !