Monosíl·labs


(Foto: Nit, desembre 2007. Autor: Frederic Mayol ®)

Nit; gos; gat; sol; jo; tu; sí; no; so; ós; os; por; son; llit; foc; fosc; nen; fill; mar; llac; llum; lluny; plat; got; set; pi; flor; fi; cos; pit; cap; ull; coll; mà; dit; cul; pet; pèl; crit; mort; cel; llamp; tró; fred; vent; pur; cant; bec; pa; forn; vi; sal; mos; mot; ball; bron; part; mal; bé; ser; bloc; món; salt; sòl; text; prim; gras; art; vers; dos; quart; pla; tot; res; tors; llar; cor; or; mel; gust; xef; groc; verd; trist; fum; temps; any; ruc; dur...

Comentaris

Anònim ha dit…
T'has deixat l'"ai!" Que tots dos fem anar amunt i avall dia sí, dia també. M'ha agradat molt el teu comentari de Wall-e (ja et vaig dir que t'agradaria...en el fons som dos sentimentals...) i el de "Una palabra tuya", el vaig llegir fa una mica més d'un any i és molt recomanable.
Ara espero que, tot i aquest últim post, estiguis bé. No veus que demà marxo i, estic sobrepassada per l'estúpida situació, no tinc cap mena d'experiència en vacances ni en res? Estigues bé, siusplau...que t'estimo molt i estaré encara molts dies sense veure't.
Cuida't molt.
La teva (tu ja saps què... pesadilla,no?)
Xicotot.
Striper ha dit…
Vist, llegit, deixo, comentari si..
Deric ha dit…
Ei! Pesadilla meva!!! Me n'he deixat molts dels monosíl·labs que fem servir en el dia a dia tu i jo... déu ser perquè he fet el post en diumenge...
Demà marxes? Doncs molt bones vacances!!! Ja veuras com te'n sortiràs! Jo encara no sé on aniré ni quan, encara que té tots els números Turquia a partir del 13 de setembre.
Anònim ha dit…
Ara ja puc marxar tranquila. Ens enviem postal, val? La meva cutre i la teva d'on sigui que sigui.
Un petó mooolt gros.
Ai! Las!
Rita ha dit…
Guai! (És monosílab, oi?) ;-)
isnel ha dit…
Bron! Uf! Bé! ;)
Muà!
JoanAlbor ha dit…
a aquest ritme la nit aprendra les 6ooo paraules necessaries diuen per a poder emprar una llengua ... encara que serà una llengua monosil·làbica :) preciosa ... besets :)
Deric ha dit…
Xicotot: no se t'acudeixi enviar-me una d'aquelles de la parella flamenca amb el vestit d'ella de roba que et conec!!!
Striper: rebut.
Elur: molt addient amb tu
Rita: em temo que no... però "és", sí
cristina: Ep!
isnel: com no!
joan: ja en saap un munt de paraules encara que no sàpiga el seu significat.
nimue: m'agrada aquesta!
ferran: ei!
giorgio: genial
mikel: aquesta està repetida
vladimir: collons, no diguis paraules malsonants
fronterer: "déu" em sembla que no, són 2 sil·labes.
seu! encara que el meu, és gos i és miniatura, de la mateixa raça! li dius desprès de sopar: a dormir! i literalment "arrosegant" les potes que sens el soroll de les ongles i tot en el terra, va cap al seu jas... increible, són una pasada i aquesta raça encara més. Jo he aconseguit que em demani sense bordar, el menjar, és un ritual, jo li dic, que en vols? i el miro, es queda parar i seu, dons demana-m'ho!... ens mirem i es fa el silenci... que? no et sento! li dic jo, llavors ell fa grrrrrr en veu fluixa i gutural...
Deric ha dit…
Menta: són molt intel·ligents! La Nit fa el mateix quan li dic "vinga, a dormir", va al seu llit i es queda tan tranquil·la, això sí, és força cridanera durant el dia i això em porta més d'un mal de cap.
Anònim ha dit…
esta ve i es lo que buscaba i ia molta varietat de paraules , pero mages agradat que agesin mes