Sant Jordi 2008

Un any més torna Sant Jordi, el meu segon Sant Jordi com a participant actiu de la festa. Fins fa tres anys, l'única relació que tenia amb la diada de Sant Jordi, era la d'anar a la fira de la Rambla, remanar entre les parades, comprar compulsivament llibres (per regalar i per mi) i una rosa i guadir de la festa.

Fa tres anys, Sant Jordi es va convertir també amb feina: em tocava organitzar la fira de llibres i flors i artesania del Salt. La qual cosa era (i és) una feinada que ningú que no s'hi hagi trobat, es pot imaginar, sobretot pels mal de caps que comporta.

L'any passat vaig gaudir del meu primer Sant Jordi (esperat i desitjat) com a autor signant llibres a la Rambla de Girona. Vaig passar-m'ho molt bé, en part també, per la bona companyia que tenia al costat, una esplèndida autora.


(Setmana del llibre en català 2007)
(jo sóc el més llunyà, el que es veu signant)

Aquest no tenia clar si podria gaudir de la festa com autor (doncs no he tret cap llibre nou) però sí que ho faré perquè ja tinc quatre compromisos literaris per Sant Jordi:

  • A 2/4 de 10 esmorzar al Departament de Cultura de la Generalitat a Girona.
  • A les 11, a la parada de la llibreria Compàs a la fira de Salt.
  • De 12 a 1, a botiga de l'Abacus de Girona.
  • De 2/4 de 6 a 7 de la tarda, a la parada de la llibreria Empúries a la Rambla de Girona.

Us convido a tots a visitar-me en qualsevol d'aquests llocs!

Si no sabeu quin llibre regalar, us en faig una recomanació:



I si no és aquest, feu una bona elecció que hi ha escriptors que es passen l'any escrivint i publicant encara que no surtin per la tele! Hem d'acabar amb la tirania dels mediàtics!

Comentaris

Rita ha dit…
Que tinguis una molt bona diada i molt d'èxit en l'organització de la festa i en la signatura de llibres.
neus ha dit…
Ooooh... aquest any que pensava, mira, podràs anar a conéixer en Deric... i no. Estaré treballant :(
Que vagi molt i molt rebé el Sant Jordi!!!!
:****
euria ha dit…
El dia de Sant Jordi m'agrada molt, passejar per la rambla, que faci bon dia...mirar un munt de llibres i marxar-ne amb uns quants a casa...Que passis una bona diada...i que en venguis molts!
Striper ha dit…
A veure si et pasem a saludar.
08181 ha dit…
Noi, no tenia ni idea de que erets escriptor editat..!

Dons felicitats... a mi m'encantaria transformar aquesta deria en quelcom productiu jeje i ademes veig que ens tira el mateix, la literatura infantil!

Be, llastima que no rondi per girona, si no de segur m'hi passava!
Ferran Porta ha dit…
Coi, tens tota la raó amb això dels mediàtics. Fa un parell de dies algú va fer un comentari similar quan va veure el programa que hem preparat per Sant Jordi a Berlin, concretament per un dels "actes".
També és veritat que preparar un Sant Jordi aquí dalt és diferent, per raons òbvies. Però si l'any que ve encara sóc aquí i continuo sent el vocal de literatura del Casal, em comprometo fermament a triar un "llibre-no-mediatitzat" per fer-ne la lectura d'algun fragment.
Que vagi molt bé dimecres, Deric!
PS: prenc nota del llibre que ens aconselles :-))
Giorgio Grappa ha dit…
Entre setmana, Girona em queda una mica lluny, és una llàstima. Però de segur que t'ho passaràs la mar de bé; a més, ara tens pràctica :-) .
Anònim ha dit…
Deric!! m'he llegit el teu llibre, a la llibreria en vaig deixar dos exemplars...llastima que ja no hi treballi allà per poder-lo recomanar per aquest dia snif.
Molta sort avui :)
nimue ha dit…
guapo! espere que hages passat un bon dia de Sant Jordi! i amb el solet tan bo que ens ha fet...
El meu magnífic! B7s!
Anònim ha dit…
Et concedim un altre premi, el bog daurat!
Enhorabona!
ddriver ha dit…
es el que hi ha compres dirigides,pero no nomes en llibres en tot,estem tots tant aborregats que ens van dient en tot moment que em de fer
nimue ha dit…
xiquet! he penjat la foto del drac per si la vols veure! ;)
Anònim ha dit…
Hola company! Nosaltres vam anar al final a Girona, va estar un "pensat i fet" típicament valencià, però vam arribar passades les 7 i la rambla estava petadíssima, de fet no vam comprar cap llibre perquè no donava gust estar-se a les parades rebent empentes i trepitjades, així que vam tirar cap a una pastisseria i ens vam "regalar" uns dolços boníssims, a saber: un pastisset de Sant Jordi i una "Òpera" :) m'hagués agradat veure't però allò era com la marabunta, però de persones :)