Quina poca vergonya!



Titular d’avui als diaris: "Els bisbes de la Conferència Episcopal demanen al vot per a qui no dialogui amb ETA".

Fins aquí podríem arribar! Tornem als temps de la inquisició? És que ara l’església entra en campanya? Cada cop més tenim una església catòlica més radical i integrista, enlloc d’avançar amb els temps, de modernitzar-se i tirar endavant, fan tot just el contrari: un retrocés brutal cap a la foscor de l’edat mitja. I per si no en tenien prou, ara entren de ple en la campanya electoral i amb la hipocresia de dir que "no suggerim el vot per cap partit polític concret". No? Segur? Tot això no fa tuf a PP?

Quina poca vergonya!

I a sobre tenen les penques de demanar "llibertat i respecte" per les seves opinions i que "tenen dret a denunciar i criticar les lleis que consideren injustes". Això seria totalment respectable si no fos perquè ells no ho posen en pràctica amb les persones que pensem de forma diferent a la seva. Perquè, qui són ells per negar amb qui em puc o no casar? Qui són ells per dir que la meva no és una família?

Que ho diguin als seus fidels i ens deixen als demés tranquils!

Comentaris

Montse ha dit…
... per això jo he escollit una altra notícia per comentar!

Bon dia i bon mes de febrer, Deric! Petonets!!!
Striper ha dit…
Con la iglesia hemos topado. Que els hi donguin per c.. , igual els hi agrada.
Ferran Porta ha dit…
Deric, tema del dia. Jo també he escrit del mateix. Inevitable, oi?
Realment són una colla de desgraciats; i el que em fot és que hi hagi taaanta gent que els doni la raó! Quina púrria, i quina ràbia que fan.
nimue ha dit…
perleta, una abraçada. He tancat el blog. Ja et contaré cosetes.
Anònim ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Sergi ha dit…
D'això ja en parlava un post que vaig llegir l'altre dia. Ho trobo força denigrant, i és que l'església s'hauria de ficar en els seus assumptes, i deixar la política de banda, la política i d'altres temes. No són els estandards de la religió? Doncs que es dediquin a això i a fer alguna cosa bona, que ja prou feina tenen amb algunes acusacions que se'ls fan.
Giorgio Grappa ha dit…
Jo ja els he dit el que tocava.
El veí de dalt ha dit…
Fan autèntica vomitera, aquests de la Conferència Episcopal...
Deric ha dit…
Arare, molt més distreta, sens dubte.
Deric ha dit…
Striper, d'això n'estic convençut, perquè com són els menors els que provoquen...
Deric ha dit…
hi ha molta gent sense criteri, Ferran.
Deric ha dit…
Nimueeeeee!!!! Què has fet queeee????
Deric ha dit…
Xexu, si es miressin el melic, veurien que no poden parlar gaire, efectivament.
Deric ha dit…
en directe, giorgio?
Deric ha dit…
Veí, tots a vomitar a sobre de les seves immaculades sotanes negres!
bajoqueta ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
bajoqueta ha dit…
Ells van dient, però a ells ni tocar-los. Però les coses estan canviant i jo no em crec que tinguen el poder que teníen fa uns segles sobre la societat.
Deric ha dit…
No, no tenen aquest poder, Bajoqueta, però encara en tenen massa.
Maurici ha dit…
Els bisbes d'avui tenen un problema, no tenen gent el seminari, el "cuento" i el adeptes s'acaben, de fet és la cosa més natural.
Tot i això estem en un món que tothom pot dir la seva i els i reconec tot el dret a fer-lo, no seré jo qui els i privi, d'altra manera actuaria com ells en temps passats.
Si ens posem per un moment en el seu lloc i el que han predicat de sempre és del tot entenedor que els actes del PSOE no siguin del seu grat, el que passa és que l'església i el seu món han quedat paralitzats i si un no lidera els canvis és queda amb el que són actualment, una autèntica mòmia
JoanAlbor ha dit…
jo com si no els haguera vist ni oït.... perquè tinc la tensió una miqueta alta i el metge m'ha dit que no em cabrege ... així que et deixe una abraçada ben bonica
Musafir ha dit…
És que estos dies anem bé. A Alacant el bisbe ha declarat al diari Información: "els homosexuals són malalts"

Ací ho pots llegir:


http://www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2300_12_716490__ALICANTE-Malos-tratos-otros-tiempos-habido-paciencia-espiritu-sacrificio


Estem fins els nasos d'esta gent que no respecta les lleis que s'han votat democràticament i que només reconeixen drets fins ara negats per a una part de la societat. Qué em volen dir ara els bisbes? No crec en les seues paraules; no són cap referència per a mi; vivim a un estat aconfessional: i em puc casar amb qui jo vulgui; amb qui jo estime, i formar si vull una família; que ningú no em negue eixe dret. I menys, un bisbe vestit de negre des d'un púlpit. No!
Júlia ha dit…
Crec que de la mateixa manera que es demana a les persones vinculades a moviments polítics diversos que condemni la violència, jo demanaria als catòlics moderats que diguessin, formalment i pública, la seva, condemnant aquestes manifestacions i demanant el control del que es diu per la cope.

Si en algun moment vam pensar que l'església oficial havia canviat, doncs, ja es veu que no.
Mikel ha dit…
sens dubte tenim l´esglessia mes que caducada.
Deric ha dit…
i continuen i continuen... no tenen gens de vergonya, doncs ara diuen que no callaran i contiunaran fent campanya electoral, suposo que fins que guanyi el PP. Són uns fascistes, el primer que haurien de fer és demanar perdó per haver recolzat un dictador com Franco i haver assessinat a milers de compatriotes i després demanar-lo per haver donar suport a Hitler i després...
Sort que encara queda algun de l'esglèsia amb criteri com l'abat de Montserrat que s'ha desmarcat de les manifestacions ultradretanes i fascistes de l'esglèsia católica.