Telèfon, telèfon, telèfon i telèfon

Torno a fer Salts en el blog. Però és que avui ha tocat el dia de fer canvi de domiciliació bancaria de rebuts i he descobert la gran quantitat de rebuts diferents i absurds que arribo a pagar.

Telefon, llum, gas, aigua, comunitat de veïns, subscripcions a revistes, aigua, impostos, círculo de lectores, quota de soci del Museu del Cinema, quota de soci de la Coral, assegurança del pis, del cotxe... i d'altres puntuals que de segur no recordo.

Jo és només en aquests moments, quan faig repàs que veig tot el que pago. Sóc un despreocupat i desprès em passa que no arribo a final de mes!

Doncs bé, he vist que estic pagant quatre, sí quatre, factures diferents de telèfon: Telefonica, Vodafone, Uni2 i Wanadoo. A la primera li pago la línia, a la segona el mòbil, a la tercera la tarifa plana de trucades i a la quarta la tarifa plana d'internet. Aggg! No podria unificar-me una mica i tenir una factura per tot???? Ara que el gas i l'electricitat el posaré amb la mateixa companyia, el telèfon no puc fer-ho?

Quin merder fer canvi de banc!

Ahhhhhhhhhh! M'he oblidat de l'hipoteca!!!!!!!!

Comentaris