Hipnofòbia

Així és com es queda un després de llegir Hipnofòbia

S'ha parlat molt d'aquest llibre que va merèixer el primer Premi Carlemany per al foment de la lectura, per tant d'ell jo només diré tres paraules:

Inquietant, intrigant, imprescindible

En Salvador Macip ens submergeix en un món en què res és el que sembla, en que no se sap qui són els bons i qui els dolents perquè no hi ha bons ni dolents, en que la realitat es difumina fins a desaparèixer i ens porta cap a un final sorprenent.

Un llibre que no et deixarà dormir tranquil mai més.

Hipnofòbia, de Salvador Macip, està publicat per Proa (març, 2012). Text de la contraportada:

Per què dormim? És veritat que el cervell necessita descansar, o és una manera d’ocultar el seu veritable potencial? En un búnquer secret de l’exèrcit americà, el doctor Metcalf ha trobat la manera d’accedir al Poder, la força secreta de la ment, i té una idea molt clara de com l’ha de fer servir. El general Sandcliff és l’únic que pot evitar que el doctor s’infiltri en els nostres somnis i acabi controlant la humanitat. Podrà aturar l’home més perillós del món? Insomnes, aviat sabrem on està disposat a arribar per aconseguir-ho.

Hipnofòbia és una història d’intriga amb tocs fantàstics, que utilitza una estructura inspirada en les sèries de televisió i pren com a referents l’horror gòtic de Lovecraft i Poe, els còmics dels X-Men, Shakespeare o les pel·lícules de Brian de Palma.


Comentaris

jomateixa ha dit…
Aquesta ja l'havia vist a can Salvador... hehe