Un meravellós món de color


Foto Viquipèdia

A vegades sembla que tot es conjura perquè tinguem un meravellós món de color, però de color negre: el TC engega els catalans a l'època fosca de les dictadures; l'IVA puja al 18%; les companyies de subministraments apliquen el nou IVA a les factures de consums anteriors a la pujada; els robatoris i el vandalisme augmenta als nostres carrers; la imbecilitat humana arriba a quotes extremes; agressions homófobes sense càstig; la corrupció està ben vista i no es persegueix només que de cara a la galeria; la retallada de sous i prestacions socials s'eleva cada cop més; pugen les tarifes elèctriques, el gas, l'aigua, el transport públic, etc., etc., etc...

Però no us preocupeu, la Roja guanya i aquí tothom tan feliç! Ningú no protestarà, tot s'omplirà de banderes espanyoles, fins i tot els carrers de Girona, i els catalanets cridaran "aupa españa".

Quina pena...

Comentaris

Pakiba ha dit…
Tots aborregats amb el futbol,tot l'altra no importa, com sempre.
Sergi ha dit…
Quanta raó tens, i quina ràbia que fa. L'altre dia sentia petards i gent cridant quan van guanyar. Sincerament, la selecció espanyola a mi em deixa indiferent, però pel que expliques preferiria que els enviessin cap a casa aviat, així no hi haurà cap cortina de fum ni totes les notícies seran que els polítics reben els futbolistes per homenatjar-los. M'és igual el que facin, però tot el que has explicat no pot quedar emmascarat per una merda d'esport. I mira que m'agrada el futbol a mi!
Sergi ha dit…
Afegeixo que si això que diem passa, no deixarem de ser un país tercermundista, on les úniques alegries que tenen són aquestes. I per ser que tenim els fums molt pujats i que ens creiem qui sap què...
nimue ha dit…
vivim temps estranys... sí... :(
Anònim ha dit…
El futbol és una anestèsia perfecta per a aïllar dels problemes. Per això els polítics hi tiren tants calers. De pas, a més, ens llencen nacionalisme espanyol excloent a sac durant una temporada. Però pensa que és una anestèsia temporal, parcial. Quan es torni a la realitat, això ja formarà part del passat i els que tan contents estan per "la roja" s'hauran d'empassar la dura realitat.
Ferran Porta ha dit…
Sé que no és un consol, però que sapigueu que també aquí on visc, hi ha gent crítica amb el Mundial per la mateixa raó que ho som nosaltres (la cortina de fum sobre els problemes generals).

Sigui com sigui, sí, Deric, malauradament tens força raó; són temps un pèl foscos... però no perdem l'esperança que les coses es redrecin!

Bon dia.
Deric ha dit…
Aquest comentari és de la Montserrat i m'ha arribat per @:

"Quan vaig arribar a viure al meu pis des del balcó s'hi veia el mar i ara, en canvi, hi veig uns pisos on hi han penjat la bandera espanyola amb el toro de l'Osborne... ai, "nosaltres llegim" però som tant pocs, els "nosaltres"! Per cert, no cal dir que si t'animes a comentar algun dels llibres que llegeixes, ens agradrà molt compartir-los!!"