Un nou inici?


L'Escala. Foto by Deric

Des que vaig començar el nou semestre de la universitat que vaig amb els horaris ben canviats i amb molt poc temps per poder dedicar-me a res, excepte a estones esgarrapades a la son o al sopar o, fins i tot, a estar amb els amics.

Ho sé, hauria de ser més sociable però quan vas tot el dia amunt i avall, el dia que no ho he de fer, de l'únic que tinc ganes és d'estar-me a casa i no fer res. I així vaig acumulant feina rere feina, idea rere idea, sense portar res a terme i pensant que ho he de fer perquè en tinc ganes però estic cansat i només vull jeure al sofà i llegir o mirar les teranyines del sostre.

Llavors és quan, sense adonar-me, ve algú i em demana si vull fer una cosa i dic que sí i ve un altre i em diu de fer una altra cosa i dic que sí i quan me n'adono penso que aquest és un nou inici perquè tot el que em demanen darrerament està relacionat amb l'escriptura i amb els llibres, els meus i els d'altri, i no em puc negar ni ho vull. Alguna cosa es mou en l'univers que m'envolta i l'he d'aprofitar. Ja ho diuen que les oportunitats passen i hem d'estar alertes per atrapar-les al vol. Ho hauré fet? Serà aquesta la meva oportunitat?

Només el temps ho dirà.

Comentaris

Joana ha dit…
Segur Déric...no deixis passar res!
D'aquí a un temps et llegirem AMB LLETRES GRANS!!!
bona nit...és tardet !
Sergi ha dit…
Una cosa és segura. Si no t'hi tires, si no agafes els trens que van passant, no sabràs mai si aquesta és la teva oportunitat. Agafa-ho. Si després va malament, doncs no podràs dir que no ho has provat. I ja hi haurà altres trens, alguns bons i altres no tant. Però anar bé laboralment és un gran pas. Si a sobre tens el que comentes al post anterior, ja no t'explico!
Striper ha dit…
Aprofitalas les coses de no sempre passen dos cops.
Belén ha dit…
No te cargues de mucho trabajo, que luego no podrás hacer nada :)

Besicos
lisebe ha dit…
Saps si des de dins teu alguna cosa et diu que diguis sí es que ho has de fer! mes endavant sempre surten les respostes que buscas.

Petonets y bon dia y setmana Deric
GURMET ha dit…
Ma deixis res per fer que vulguis fer.
Bargalloneta ha dit…
tu has de fer allò que més ganes en tinguis.... no deixis perdre les oportunitats!
bajoqueta ha dit…
Normalment les coses vénen totes juntes i just quan estem amb poc temps. Però s'han d'aprofitar!

Tu ets jove i sa, així que apuntat a tot i ja demanarem que t'allarguen el dia ;)
Sufur ha dit…
Nunca se sabe, nunca se sabe... no te agobies
i va la Maria Mercè(la fresca de la menta) escriu quelcom en el seu blog i tu ets el primer que t'hi deixes caure, gràcies.
Eva ha dit…
Doncs sembla ser que si... aprofita-les!!!
Salut!!!
nimue ha dit…
m'agrada molt aquesta sensació de canvis i de nous inicis! Et desitge molta sort!!! B7s!
Ferran Porta ha dit…
En tot cas, no serà LA teva oportunitat, sino UNA altra oportunitat. Penso que la vida ens n'ofereix tot seguit, d'oportunitats; és qüestió d'anar-les aprofitant segons arriben. A per elles!