Soc un empestat

Foto El Jueves

Finalment he caigut. 

De cop i volta em vaig posar a 38,50º de febre i amb mal estar a tot el cos. Jo pensava: encara sento les olors i noto el gust de les coses, serà un refredat. Sí, sí, tots els símptomes eren tan clars que era estúpid negar l'evident i el test d'antígens ho va acabar de confirmar: positiu en covid-19.

No tinc ni idea de quina variant, però per les suors noctunes i pel fet de no haver perdut l'olfacte, diuen que ha de ser l'òmicron.

Avui el putu virus ha decidit no donar-me febre, però a canvi m'ha regalat un fantàstic mal de coll i m'ha deixat sense veu. 

A veure demà quina sorpresa em guarda el mal parit.

Mentrestant els mitjans de comunicació i el departament de salut et fan sentir com un empestat, un pària de la societat, com si haver pillat el covid hagués sigut culpa meva, pel meu mal cap. Doncs no senyors, tinc les dues vacunes, tenia hora per la tercera i sempre he anat amb cura i mascareta, i tot així l'he agafat, per tant no ha estat per culpa meva.

Comentaris

Sergi ha dit…
Que sigui lleu, en principi han de ser uns dies i prou, ben tancat, això sí. Però no crec que ningú et culpi de res, contagiar-se no té per què ser per conductes temeràries, i menys ara que estan caient com a mosques. Cuida't molt i comença l'any tan bé com puguis.