Incerteses

Interior de la Llibreria Antinous de Barcelona
Aquest és un post d'autoajuda. Ja ho dic d'entrada per no enganyar ningú. I per què? Doncs perquè estic escrivint un nou llibre amb la incertesa que em provoca el fet de no saber si podré tornar a publicar més o no. Vull dir, que tenir 3 llibres al mercat més un quart que sortirà aquest estiu, no és garantia de res. 

Proves d'això és que fa temps vaig passar un llibre a l'editorial i encara no he rebut cap resposta, l'altra és que m'he posat a buscar agent literari i, després d'enviar-los el currículum, tampoc responen o, si ho fan, és per dir que en els temps que corren, no accepten nous escriptors. Si això passa amb els agents, ja no cal ni provar anar a una editorial que no et conegui perquè no et deixaran ni dir "bon dia".

Per això vaig escrivint amb aquesta incertesa, amb l'única esperança que, quan acabi aquesta bogeria de crisi absurda (absurda perquè està provocada pels poders per retallar els drets i les esperances del poble i fer-se encara més rics) que estem vivint, les coses es normalitzin una mica i tenir en el calaix unes quantes històries per publicar.

M'agrada escriure, és un entreteniment i m'ho passo bé. Però és clar, si després no ho llegeix ningú, no té massa sentit tot plegat...


Comentaris

Salvador Macip ha dit…
Es veritat que un escriu per ser llegit... però no perdis les esperances! De moment ja tens quatre llibres, que és més que molta gent. Segur que en sortiran més...
Sergi ha dit…
Potser no ho llegeix ningú ara. Però això no vol dir que en un futur les tornes no canviïn i hi hagi noves oportunitats. O llavors, tota la feina de formigueta que tinguis guardada al calaix sortirà i arribarà a la gent. No deixis d'escriure, és una activitat que t'omple ara i val la pena per si mateixa. Esperem un futur millor.
Yáiza ha dit…
Que no ho llegirà ningú? Tu passa-m'ho per pdf quan acabis que jo me'l llegeixo! D'acord, no sóc cap agent literària, però prometo fer-ne una ressenya! =D

Ànims, home, tu escriu, i després ja veurem...
El porquet ha dit…
Et dic exactament que tota la resta. Primer, com en Salvador, pensa que tenir quatre llibres publicats ja és molt, moltíssim més del que molta gent amb els mateixos anhels aconsegueix.

Com en XeXu, mai cap feina d'aquestes és en va. De veritat. Potser ara costen de creure sempre aquestes paraules. Però, confiança i perseverança.

I com la Yáiza, jo també m'ofereixo a llegir-te. El que sigui i quan sigui!

Molts ànims, molta sort, però sobretot, segueix gaudint de l'escriptura i no deixis que aquests núvols grisos te'n treguin les ganes i la passió!
Pakiba ha dit…
Ja saps que tens molts incondicionals lectors que sempre estan esperan el teu nou llibre,axí que a continuar escribin que arribará el día que no tindrás temps de no fer res més que escriure i a més mentres t'ho pasas bé.

Un petonás carinyo.
Miquel Àngel ha dit…
És cert que un deu escriure per que el puguin llegir, però no perdis l'esperança amb que això canvii i puguis acabar publicant dintre d'un temps. Els llibres no tenen data de caducitat i sempre tendran sortida.
Pot ser tenir un blog i escriure en ell, és una manera de llevar-te aquest cuquet que tens, de voler publicar.
Esperem que les coses vagin a millor i arribem a veure aquest bou llibre i poder tenir-lo entre les mans.
Sort !!!!!!
Carme Rosanas ha dit…
Endavant i acaba el llibre, això és el més important, tenir-lo a punt per quan hi hagi l'ocasió!
Jordicine ha dit…
Els temps canviaran, ha de ser per millorar, està clar, i sempre és positiu estar preparat. Una abraçada, DERIC. I sempre endavant!
ANONIM ha dit…
nO SE , PENSO QUE UN ESCRIU PER A RECREAR ALS SEUS FANTASMS INTIMS , PER RES ,, LA RETA SON EGOS