Avui he menjat fruita


Si algú es pregunta de què va el present post, doncs més clar, l'aigua: avui he menjat fruita!

Crec que és el primer cop a la meva vida que ho he fet per esmorzar i, a més, m'ha fet sentir com un nen i m'han regalat una carmanyola per portar fruita.

Tot ve d'una campanya de Dipsalut que ha començat a les comarques gironines per promocionar el consum de fruita entre la mainada i jo, com no podia ser d'altra manera, m'hi he apuntat. Avui era el dia que tocava a Salt, en els casals d'estiu, i com hi estic ficat pel mig a causa la feina, hi he anat a fer un cop d'ull a veure com anava la jornada. Els nens s'ho han passat molt bé amb l'espectacle i, en acabar, els han regalat a cadascun (inclòs a mi) una carmanyola amb forma de poma amb fruita tallada i rentada a dins que estava boníssima, sobretot les cireres. Crec que ha estat una molt bona proposta, ara només cal que els pares continuïn estimulant que els nens mengin fruita.

I ara la meva confessió: 

si he menjat la fruita ha estat perquè me l'han donat rentada i tallada! (amb la mandra que fa pelar-la i tallar-la!!!)

:)

Comentaris

Sergi ha dit…
La iniciativa està molt bé, i ben pensada. Però saps... a mi aviseu-me el dia que promocionin pa amb nocilla...
Deric ha dit…
XeXu, m'hi apunto!!!!

:)
òscar ha dit…
Jo uniria la proposta d'en Xexu (anda que no en sap ni res!) amb aquesta en la que has participat avui. És a dir; fruita ben talladeta amb Nocilla desfeta pel damunt.

M'hi apunto cada matí de cadascun dels matins sempre i quan, està clar, em donin la fruita com hauria de sortir dels arbres: ja tallada a bocinets per ser menjada :)
El porquet ha dit…
My god! Però si jo menjo carretades de fruita cada dia! M'encanta! Em torna boig!... i els triangles de Nocilla encara més...
Elfreelang ha dit…
Si me la donen tallada i preparada i dins una carmanyola en forma de pera o de poma jo també esmorzaria fruita!
Filadora ha dit…
No sóc de fruita però la de la foto té una bona pinta d'ous! :)
Carme Rosanas ha dit…
Jo menjo fruita a cabassos, encara que l'hagi de rentar i pelar... si m'ho donen fet, imagina't... i amb la pinta que fa!

Ara que això de la nocilla per damunt... no podria ser xocolata negra ben fosa?
Pakiba ha dit…
Ja t'ho he dit sempre que és bonisima, el que passa que una mica gandulot si que ets.
Menjar fruita es molt sa, a veure si amb aquesta iniciativa els pares aprenen i no donen tantes natilles,petits suis............
Quina gràcia, la primera fotografia que has posat de fruita la vaig tenir durant un temps de fons de pantalla del mòbil! I és que a mi la fruita..mmmmm...és un dels meus menjars preferits, boníssima!!I si és ben freda millor!

Una bona iniciativa, i trobo molt mona aquesta carmenyola en forma de poma! Nosaltres a la feina ara posarem fruita gratis a l'oficina perquè tothom en pugui menjar mentres treballa o a l'hora del café! Al departament estem molt il·lusionats amb el llançament del projecte, ara faltarà veure si la gent li agrada i en menja...I encara no tenim definits els cartells i això de "dis-fruita-la" està molt ben trobat, és molt simpàtic!!!
Jordicine ha dit…
Bona iniciativa, DERIC. Jo a vegades la descar-to perquè em fa mandra i optp per un postre làctic. Això sí, és boníssima i la d'estiu encara més. Una abraçada.
bajoqueta ha dit…
Ja saps que a mi no em fa res posar-me a la cuina, i pelar fruita encara menys. Si és un moment home!!

Una bona iniciativa :)