Tant de bo fossis aquí



Després d'endinsar-se en thriller amb "El quart Reich" i "La profecia 2013", en Francesc Miralles ens regala una història d'amor, de ruptures i de trobades, de coneixement interior i de descobertes impossibles.

"Tant de bo fossis aquí" és el títol d'un cd que regalen al protagonista d'aquesta novel·la el dia del seu trentè aniversari i el mateix dia que la seva xicota des de fa 7 anys, l'abandona.

Quan, uns dies després, escolta el cd per primer cop es deixa seduir per la música i la veu melodiosa de la desconeguda cantant, el segon cop, posa atenció a la lletra de les cançons i descobreix, astorat, que totes expliquen la seva vida. Intrigat decideix conèixer la cantant i saber perquè totes les cançons parlen d'ell. La descoberta trasbalsarà la seva vida d'una forma tan intensa que mai més tornarà a ser la mateixa.

Miralles ens fa descobrir, al costat del protagonista, les meravelles dels jardins secrets més íntims d'una forma amena i agradable. Un llibre que atrapa des de la primera pàgina.

Comentaris

òscar ha dit…
l'argument crida l'aenció. el buscarem i el llegirem que m'estic quedant amb la tauleta de nit gairebé buida.
Striper ha dit…
Aquest que t'atrapen son els que m'agraden.
Ferran Porta ha dit…
M'agrada el títol, m'atrau la trama... Qui serà la cantant que tant sap d'ell, del protagonista?

Sona intrigant. Sí, m'atrau.
Jordicine ha dit…
No la coneixia. La buscaré. N'hi ha tants... Una abraçada.
S ha dit…
Mai hi havia sentit parlar d'aquesta novel·la, però després de llegir açò m'han entrat unes ganes gegants de començar amb el llibret.
I si a més dius que atrapa des del primer moment...
bajoqueta ha dit…
El vaig llegir este estiu i el vaig trobar divertit, vaja història que viu el protagonista...
jcr ha dit…
Un bon llibre, frederic, que enganxa, certament. I ja ni t'explico si hem passat per l'espiral impossible entre arquitectura-fotografiad'arquitectura-paris-l'amor-estemmoltperduts- ...

salut!