Sóc un indecís


Sí, ho cofesso: sóc un indecís. Formo part d'aquells milers de catalans que encara no té clar que votarà aquest diumenge. Si més no, el que sí que tinc clar és a qui no votaré:

- cap partit intolerant que no sap què vol dir el respecte per les altres cultures, pels altres pobles, per la diferència.
- cap partit que fa bandera de l'enfrontament gratuït, de la mentida i la desqualificació
- cap partit que cregui que no pensar com ell significa anar contra ell
- cap partit que em faci sentir perseguit per formar part d'una terra, la meva terra, el meu país, Catalunya.
- cap partit que visqui d'esquena a la realitat, d'esquena a la gent del carrer
- ...

No. Encara no sé qui votaré. Tinc un parell de paperetes posades al sobre perquè el que sí sé és que aquest cop cal anar a votar, ens hi juguem molt, moltíssim. Ens juguem no només el nostre futur com a país, sinó com a persones i com a catalans.

Serà una jornada de reflexió de pensar-hi molt, de prendre decisions i desprendre-les, però al menys, per fi, s'haurà acabat aquesta llarguíssima campanya electoral, la més bruta i manipulada de tota la història de la democràcia, començant per les notícies falses, les denúncies, les falsedats i les mentides i acabant pel frau electoral en els consulats que ha provocat que molts catalans no puguin votar o s'hagin hagut de pagar bitllets d'avió per venir a Catalunya a exercir el seu dret democràtic.

Comentaris

Sergi ha dit…
Hi ha diferents maneres de triar, i el mètode de la eliminació també funciona. Amb les teves premisses, ja descartes una colla de partits, i ara només et queda triar per entre uns que ja compliquen més la cosa. Sobretot, no oblidis treure una de les llistes de dins del sobre, sigui quina sigui, que si no et donarien el vot com a nul. Tria bé, tria amb cap i lliurement. Però això, no deixis de triar.
Yáiza ha dit…
Jo que creia que els indeciosos no existien!!! I aquí en tenim un exemplar!! Hehehe, faig broma, clar. Jo també he dubtat molt abans d'anar a votar (altres cops, per a aquestes eleccions n'he parlat tant amb la gent propera que el vot està decidit de fa setmanes).

La veritat és que descartant com ho fas, et queda ben poca cosa per votar. I et diria més, si som estrictes amb el que descartes... queda desert!

Doncs res, ànims i que t'acabis de decidir amb el temps que queda.
Carme Rosanas ha dit…
:) Si vols t'apadrino! :D

Després d'haver descartat tot el que has descartat, ben encertadament... dels que queden, no sé si importa molt a qui votes.

Em fas pensar que qualsevol de les dues paperetes que tens damunt la taula preparades, ens servirà per tirar endavant el nostre país. No sé si m'explico prou bé. Estic d'acord amb tu que cal anar a votar i que ens hi juguem molt... o sigui que molts ànims i endavant amb el teu vot.

Que tinguem sort!
Pakiba ha dit…
Estic desitjan que s'acabi per no sentir tantes estupideces com diuan.
Cal anar a votar ens hi juguen el nostre futur.

Molta sort tinguem.
rits ha dit…
Votis el que votis estarà bé xq hauràs votat amb el cor i a consciència.

No és gens fàcil. Xò si, aquest cop és ben important el vot.

Jo creia que ho tenia clar, xò la darrera setmana m'han fet dubtar. Xò per sort, ahir vaig anar a una conferència on, sense parlar de política i de les eleccions, vaig saber que el camí que havia escollit és el que ara, per ara, em genera més... confiança? no, confiança no me'n genera cap polític, xò si més no, parla del mateix que em mou.

Ànims!!

ps. tinc unes ganes que s'acabi aquesta campanya!!!
Elfreelang ha dit…
Deric a mi em passa una cosa semblant aquesta vegada....i el dubte el tinc entre 4 propostes però me n'alegro molt de poder dubtar francament.... farem història!
Anònim ha dit…
Doncs votem segons les nostres consciències
no crec en el que es diu vot útil
votar a un partit per por que guanyi un altre, impedeix que els partits denominats petits estiguin condemnats a ser-ho sempre
i això no és just
no és democràtic
no crec en les majories absolutes
per a mi, el millor és que diversos partits hagin de posar-se d'acord per governar
de manera que bona part del poble estigui representada

salut i vots