dijous, 22 de novembre de 2012

Sóc un indecís


Sí, ho cofesso: sóc un indecís. Formo part d'aquells milers de catalans que encara no té clar que votarà aquest diumenge. Si més no, el que sí que tinc clar és a qui no votaré:

- cap partit intolerant que no sap què vol dir el respecte per les altres cultures, pels altres pobles, per la diferència.
- cap partit que fa bandera de l'enfrontament gratuït, de la mentida i la desqualificació
- cap partit que cregui que no pensar com ell significa anar contra ell
- cap partit que em faci sentir perseguit per formar part d'una terra, la meva terra, el meu país, Catalunya.
- cap partit que visqui d'esquena a la realitat, d'esquena a la gent del carrer
- ...

No. Encara no sé qui votaré. Tinc un parell de paperetes posades al sobre perquè el que sí sé és que aquest cop cal anar a votar, ens hi juguem molt, moltíssim. Ens juguem no només el nostre futur com a país, sinó com a persones i com a catalans.

Serà una jornada de reflexió de pensar-hi molt, de prendre decisions i desprendre-les, però al menys, per fi, s'haurà acabat aquesta llarguíssima campanya electoral, la més bruta i manipulada de tota la història de la democràcia, començant per les notícies falses, les denúncies, les falsedats i les mentides i acabant pel frau electoral en els consulats que ha provocat que molts catalans no puguin votar o s'hagin hagut de pagar bitllets d'avió per venir a Catalunya a exercir el seu dret democràtic.

Publica un comentari a l'entrada