dimarts, 11 d’octubre de 2011

Què té Salt?

Llegeixo avui a la premsa una notícia preocupant: "Expulsions d'anada i tornada". Segurament no és un fet gaire habitual aquest, però que dos dels delinqüents amb més detencions acumulades hagin tornat a Girona, un d'ells a Salt, pocs dies després de ser expulsats del país, fa reflexionar. El de Salt ha estat detectat perquè ha estat detingut després de participar en una baralla al municipi (una detenció més a acumular a la llarga llista).

Que un expulsat pugui entrar alegrament al país i travessar-lo de punta a punta per tornar a fer de les seves al poble que el va expulsar, vol dir que alguna cosa no funciona en tot aquest procés. Com ha pogut entrar al país de nou després de ser expulsat (amb el cost econòmic que això suposa)?

Salt és un poble on es podria viure la mar de bé, és tranquil, té bons equipaments, associacions actives, molts actes culturals i esportius... I això és el que volem que sigui Salt, res més. Estem cansats d'aquesta gentussa que està fent malbé el municipi, siguin de la nacionalitat que siguin, això és igual per a tots. No volem que Salt es converteixi en un feu de delinqüents, no hi ha lloc per ells ni pels que no saben viure en convivència i respecte. Salt no és el salvatge far-west. Ja n'hi ha prou d'aquest color.

Publica un comentari a l'entrada