Un altre cop toca parlar de bermudes

Avui passejava per Girona a les 7 del vespre i teníem una temperatura de 13 graus, no és una temperatura baixa però tampoc excessivament alta, l'abric que portava no em feia cap nosa encara que he de dir que de sota no anava molt abrigat: una samarreta i jersei de cotó. La tramuntana ja havia baixat d'intensitat i això feia que aquesta fos la temperatura de confort real, no més baixa.

De totes maneres a Girona hi ha diferents microclimes, vull dir que pels carrers del Barri vell, estrets i de cases altes, mai es té tan de fred com quan passes per un dels ponts que travessen el riu, llavors sí que ja et pots abrigar bé per la baixada sobtada de la temperatura i l'augment del vent. O a Salt, que acostuma a haver un o dos graus menys que a la capital.

Doncs bé, quan a quarts de vuit anava a buscar el cotxe i travessava el pont de les Peixateries Velles, ha passat pel meu costat un noi d'uns vint-i-llargs anys vestit amb una caçadora de pell negre cordada fins el coll per on li sobresortia la caputxa d'una suadera també negre, sabates negres de canya alta, mitjons que li sortien per sobre de les sabates i unes bermudes per sota el genoll. Imagino que el noi encara tenia la necessitat d'ensenyar els tatoo que portava als bessons de les dues cames que, per cert, no eren de mal mirar.

Realment aquesta és una època en que la gent no sap ben bé com vestir: de dia fa caloreta i de matí i vespres fa fred. Però d'aquí a anar amb el cos ben abrigat i bermudes hi ha un tros llarg. Crec. Quan l'he vist he pensat que avui al blog, tornava a tocar parlar de bermudes.

Comentaris

neus ha dit…
És tan típic de Girona anar per un carrer amb tranquil·litat girar una cantonada i trobar-te amb un cop de vent furiós o un canvi de temperatura considerable, és un dels encants que té :)
Avui estava a punt de treure'm la jaqueta, 3/4 de 2 i 19º a la Gran Via, però just arribar al semàfor m'he trobat amb un 'canvi climàtic' i m'he encongit tota jo cap endins, quan he arribat al Mercadal he hagut de desbrigar-me perquè em mig ofegava de calor :P
Cesc Sales ha dit…
I veurem com mengarem les castanyes si ben tapats o a la platja!!!
lisebe ha dit…
Si noi aquí a on visc jo també es una zona de microclimes i també es veu cada cosa.. I a veure com diu el Cesc com menjarem les castanyes si amb maniga llarga o curta...

Petonets
_MeiA_ ha dit…
Si, i a conseqüència d'aquest temps... estic com una sopa!
Ara fred, ara calor, ara si està bé, ara fa una mica de fresqueta... grrrrr

Jo els pantalons curts ja els he endreçat.
Marta ha dit…
Deric
"es que hay gente pa to......".
petonets, sempre
Belén ha dit…
es que este tiempo es un asco, porque como dice un amigo mío, hay que salir con la maleta jajajajaja

Besicos
Pakiba ha dit…
Si Deric " hay gente pa to", como diu Marta, pero anari abrigat de dalt i ensenyan la resta crec que no es molt encertat, encara que faci fret o calor, hara bé estem en Hallovy i es prestan les disfreses.

Una abraçada d'aprop.