Sevilla 4



Quan arribes a la plaça d'Espanya, situada en un extrem del parc de Maria Luisa, tens una sensació de déjà vu i és que els edificis són tan semblants als de Montjuïc de Barcelona. De fet, van ser construits a la mateixa época i per a l'exposició de 1929.



També, i com a fan de la saga Star Wars, perquè és un dels escenaris naturals que es va fer servir per rodar una escena de l'Episodi 2 L'Atac dels Clons.



És un lloc força espectacular, immens, i un lloc on jo m'hi passaria hores tot i no agradar-me gaire els espais tan grans però les formes circulars i els rajols li donen una calidesa especial que contrasta amb la font central. A més dels bancs on pots intentar descobrir retalls de la història de totes les provincies espanyoles.

Jo, com estic dividit, doncs em vaig asseure i vaig fer la foto de les meves dues províncies:

Barcelona



i Girona



Per cert, que quan estàvem asseguts al banc de Girona va passar una "petarda" amb un noi que es volien seure per esmorzar i va i diu: "aquí no que le tengo manía a los catalanes" i es van seure en el de Guadalajara. Em vaig mossegar la llengua i vaig continuar gaudint del lloc i dels meu bancs "catalans".

Comentaris

Striper ha dit…
Gaudir Girona a Sevilla deu ser la hostia.
Funcionario's blog ha dit…
Sí, yo también le tengo manía a los catalanes...

jajajajaja, es brooomaaaa

Bueno, qué curioso eso de asociar un banco a un pueblo. Es como asociar una lengua a un Estado (¿?).

Un saludo, crack.
USD ha dit…
sigui com sigui, és una ciutat especial
kweilan ha dit…
És una ciutat molt bonica i comentaris com el que expliques són absurds del tot.
Eva ha dit…
Quina enveja... potser en un futur proper, o no, podré visitar-les...
Salut!!!
Guspira ha dit…
A mi m'encantaria anar a Sevilla. No hi he estat mai i ara amb els vols aquests que surten tan bé de preu ho hauríem d'aprofitar!
Per cert, serà possible la petarda aquesta? ai mecagonlou!
:)