dijous, 4 de juny de 2009

Sevilla 4Quan arribes a la plaça d'Espanya, situada en un extrem del parc de Maria Luisa, tens una sensació de déjà vu i és que els edificis són tan semblants als de Montjuïc de Barcelona. De fet, van ser construits a la mateixa época i per a l'exposició de 1929.També, i com a fan de la saga Star Wars, perquè és un dels escenaris naturals que es va fer servir per rodar una escena de l'Episodi 2 L'Atac dels Clons.És un lloc força espectacular, immens, i un lloc on jo m'hi passaria hores tot i no agradar-me gaire els espais tan grans però les formes circulars i els rajols li donen una calidesa especial que contrasta amb la font central. A més dels bancs on pots intentar descobrir retalls de la història de totes les provincies espanyoles.

Jo, com estic dividit, doncs em vaig asseure i vaig fer la foto de les meves dues províncies:

Barcelonai GironaPer cert, que quan estàvem asseguts al banc de Girona va passar una "petarda" amb un noi que es volien seure per esmorzar i va i diu: "aquí no que le tengo manía a los catalanes" i es van seure en el de Guadalajara. Em vaig mossegar la llengua i vaig continuar gaudint del lloc i dels meu bancs "catalans".

6 comentaris:

Striper ha dit...

Gaudir Girona a Sevilla deu ser la hostia.

Funcionario's blog ha dit...

Sí, yo también le tengo manía a los catalanes...

jajajajaja, es brooomaaaa

Bueno, qué curioso eso de asociar un banco a un pueblo. Es como asociar una lengua a un Estado (¿?).

Un saludo, crack.

USD ha dit...

sigui com sigui, és una ciutat especial

kweilan ha dit...

És una ciutat molt bonica i comentaris com el que expliques són absurds del tot.

Eva ha dit...

Quina enveja... potser en un futur proper, o no, podré visitar-les...
Salut!!!

Guspira ha dit...

A mi m'encantaria anar a Sevilla. No hi he estat mai i ara amb els vols aquests que surten tan bé de preu ho hauríem d'aprofitar!
Per cert, serà possible la petarda aquesta? ai mecagonlou!
:)