LLIBRES JUVENILS

Descobreix les properes novetats i els projectes al web Frederic Mayol
_____________________________________________________________

A LA VENDA:

EL LLADRE DE PARAULES


El lladre de paraules (2013)


"Dins del cotxe el silenci era sepulcral, tots quatre pendents de les notícies de Catalunya Informació, l'emissora de ràdio de notícies durant les vint-i-quatre hores. L'atenció de tot el país estava posada en la ciutat. Després de l'esfondrament de la segona biblioteca, els havia toca el torn a dues biblioteques més de dos instituts: l'IES Carles Rahola, en un extrem de la ciutat, i l'IES Jaume Vicens Vives, potser l'institut més gran de Girona. Tots dos havien estat desallotjats i no hi havia hagut víctimes, però els bombers, la policia local i els Mossos d'Esquadra no donaven l'abast per ser a tot arreu."

COMPRA EL LLADRE DE PARAULES, CLICA AQUÍ

A LA VENDA:

SELVA DE TENEBRESSelva de tenebres (2009)

"Corria tan ràpid com li responien les cames. Corria i corria com un boig, com algú que fuig d'un perill terrible, com perseguit per un tigre de Bengala. Corria amb la desesperació d'algú que ha d'arribar immediatament, corria per impuls, per angoixa, pel perill que pressentia sobre els seus éssers estimats."

COMPRA SELVA DE TENEBRES, CLICA AQUÍ

________________________________________________________________

L'ANIVERSARI ROBAT

L'aniversari robat (2006)

"En Regor s'havia passat tot el dia amunt i avall cercant allò que li havia desaparegut al matí. Havia estat una jornada especial i totalment estranya en la seva curta vida. Aquell dia, que tot just s'acabava en aquell moment precís, havia estat el del seu desè aniversari, però no l'havia pogut celebrar. Algú l'hi havia robat."


COMPRA L'ANIVERSARI ROBAT, CLICA AQUÍ

Edicions del Pirata