Ja m'he firat


Ja està, ja ho he fet, he anat de rebaixes. M'he comprat dos jerseis quan el que realment em feia més falta eren uns texans i unes sabates. Però no em queixo perquè també en necessitava canviar una mica el fons d'armari.

De totes maneres la despesa més gran que he fet no ha estat en roba ni en sabates ni en una DS, no, ha estat amb un ordinador. Sí, per fi, després de tant de temps per decidirme, he donat el pas i m'he comprat el portàtil (el de la foto) i, és clar, no estava de rebaixes però estic content perquè està dins del pressupost que m'havia marcat.

Ara només em queda acostumar-me al Windows Vista i a l'Office 2007 (que tenen tela!), acostumar-me al nou teclat, al nou mousse i després passar-me tots els arxius del vell ordinador que, d'altra banda, encara no jubilaré, per si de cas.
Espero acostumar-me aviat i tornar a l'activitat del blog que tinc una mica oblidada.

Comentaris

mossèn ha dit…
guapu el catxarru !!! ... salut
Montse ha dit…
quina passada, nen!

per cert, tens deures a ca meua!
Capità Tux ha dit…
Aaaaaah! El Güindous Vistaaaaa! Et quedaràs ceeeeec!
Giorgio Grappa ha dit…
Però, home, què has fet? Has prorrogat el teu pacte amb el dimoni per un grapat d'anys! Quin disgust li has donat al pobre Tux, estaràs content: allà el tens, plorant en un racó com una magdalena... Ja t'enviaré la factura dels klínnex, ja...

Per cert, quin model t'has firat, exactament? Amb la imatge no hi ha prou per esbrinar-ho...

Home, si penses conservar el vell, podries instal·lar-li un Ubuntu: veuries com el Linux no mossega.
Ferran Porta ha dit…
Segur que tens "joguina nova" per dies! :) Et compres un ordinador i entre passar els arxius del vell al nou, descobrir-ne les novetats i, simplement, el gust de fer-lo servir... segur que a partir d'ara posteges més sovint :-)
Striper ha dit…
Jo tinc també un acer el vaig comprar de oferta es de monitor de 17,i te 2hd de 160, en quant al vista t'acostumbraras l'ofice normalment portan una versio de prova que et caducara aviat ara el torno a tenir intalat ( Piratilla) peró faig servir l'openofice.
Júlia ha dit…
Que en gaudeixis i en gaudim, felicitats, ja no podem viure sense aquests estris, ai, pobres de nosaltres. Bona Setmana, Deric.