D'illa en illa...


... i viatjo perquè tinc vacances. Sí, torno a tenir vacances i abans que ningú digui res sobre els funcionaris, diré que tinc 23 dies de vacances i amb aquests, els esgoto tots, per tant no és que hagi fet moltes vacances, és que he fet les que hem toca però amb una bona enginyeria del calendari.

Dit això, me'n vaig a Menorca a passar una setmaneta de relax i turisme cultural. Penso estar tranquil, no estressar-me, passejar per les cales faci sol o no i visitar tots els jaciments talaiotics de l'illa i escriure als vespres des de la terrassa de l'apartament mirant la posta de sol al mar...

Normalment els viatges que fem són força cansats: anar amunt i avall i visitar un munt de coses, aquest no, aquest és totalment diferent, concebut des del punt de vista del descans i del relax. Això sí que seran vacances.

Comentaris

Giorgio Grappa ha dit…
Hi vaig estar fa uns vint anys; em van agradar molt les cales, tranquil·les i d'aigues transparents com el cristall; però, sobretot, les pedres: taules, talaies, talaiots, i aquell castell (santa Anna? no ho recorde...) on s'hi pujava per una calçada romana.

Ah! I el peixet, és clar...

Passa-t'ho bé, tu que pots, en aquesta època, supose que sense gaire turistes :-) .
neus ha dit…
que vagi molt i molt bé Deric, i que descansis i et relaxis tant com puguis :)
petons :**
Anònim ha dit…
És veritat això que dius, que normalment les vacances acaben cansant més del que caldria; i està de conya tenir ganes (i temps) per prendre-se-les amb aquest esperit relaxant. A disfrutar-les, doncs!
Júlia ha dit…
Ai, Menorca, és el primer lloc on vaig anar 'pel meu compte' amb amiguetes, fa tants anys!!! Que vagi molt bé, ara és bon temps que no hi ha tanta penya turística. I a escriure molt, ep.
nimue ha dit…
que descanses molt i molt! i que escrigues més encara! :)
Jo Mateixa ha dit…
M'abstindre de comentaris sobre els funcionaris :-P

Que les gaudeixis molt, tu que pots!!!!!!!
mossèn ha dit…
l'enveja és sana ??? ... salut
Anònim ha dit…
ohhhh....enyor menorcaaaa...enyor la mar...

( he estat vorejant salt aquests dies ^^)
barbara ha dit…
Molt bones vacances diuen que Menorca es presiosa que descansis molt

mua
el pensador ha dit…
Aprofita aquests dies de vacances, frederic. Ens veiem a la tornada.
Montse ha dit…
psssssssssst... i tu ets dels que prefereixen Maó o Ciutadella? eh' eh? eh?
la resposta, quan tornis!

Descansa i gaudeix de la preciosa illa. Petonets.
Tomeu ha dit…
Que t'ho passis bé per ses illes.
euria ha dit…
Carai!!!! De vacances en vacances i tiro perquè em toca...no sé dèric, jo diria que els amortitzes molt bé!! Encara no hi he anat a les illes i mira que en tinc ganes!!! Q vagi molt b!
JoanAlbor ha dit…
no s'ho munteu bé el funcionaris no , jejeje i és que si a més de funcionari ets funcionari català ja "ni te digo" ;) jejejeje .... aixxx he d'anar a les illes , només he estat a eivissa en els meus anys bojos i la veritat tinc ganes de gaudir-les plenament :)))) besets i abraçades senyor funcionari :)