dimecres, 17 de gener de 2018

El plaer de llegir

La lectura és un descobriment constant. Descobreixes móns, èpoques, cultures, sensacions, vides, històries... i coneixes nous personatges que, a vegades per un temps determinat, es converteixen en amics fidels a qui no vols deixar. Sí, per mi la lectura és plaer. 

El 2017 ha estat un any de llibres i gèneres diversos, he agafat allò que em venia de gust llegir per estat d'ànim o per moment vital. També és cert que no sempre l'he encertat i, tot i que no he deixat cap llibre a mitges, alguns m'ha costat molt acabar-los. Ha estat també l'any del descobriment d'un autor esplèndid, l'Alejandro Palomas.

No incloc el llibre que tinc actualment entre mans i que vaig començar el desembre perquè encara no l'he acabat i perquè l'estic llegint amb profund plaer, és del millor que he llegit amb anys. És aquest: Els homes i els dies, de David Vilaseca.

Aquí va la llista ordenada de lectura més recent a menys. 

Lectures del 2017

5 comentaris:

XeXu ha dit...

Una llista molt interessant i variada de la que es podrien prendre moltes notes. Només coincidim en un títol, per això. És el d'en Patrick Ness, que també vaig llegir aquest any passat. A seguir gaudint de la lectura igual!

Salvador Macip ha dit...

Una selecció impressionant! Ben fet.

Carme Rosanas ha dit...

Una bona llista i ben variada.

Jo n'he llegit uns quants, però no molts. El guardià invisible, el de l'Empar Moliné, La senyora Stendhal, El vals de l'adeu, ja fa molt temps... i el del LLuís Llach.

Però em quedo amb la teva recomanació del libre que estàs llegint que ja n'havies parlat a l'altre post.

Deric ha dit...

XeXu, suposo que analitzant-la bé, sí que se'n podrien treure moltes conclusions.

Salvador, ara veig que el 2017 no ha caigut cap teu, ho hauré de solventar enguany.

Carme, el d'en David Vilaseca a mi m'està agradant molt, però això és una cosa molt personal.

Anònim ha dit...

No es que no n'hagi llegit cap es que ni em sonen