D'ACCIDENTS


Aquesta és una de les conseqüències de quan un boig va a tota llet amb la seva bicicleta per una vorera d'un metre d'ample i es troba amb un pobre vianant en una cantonada sense visibilitat. Que el vianant s'emporta la pitjor part.

No penjo la foto de com m'ha quedat el dit abans d'anar a l'hospital perquè és força desagradable. Per sort no ha estat gaire greu, però si la topada hagués estat una mil·lèsima de segon més tard, jo hauria rebut de ple i m'hauria fet molt més mal.

Comentaris

Carme Rosanas ha dit…
Ostres! T'he vist a l'instagram... quin perill aquestes bicis per les voreres!

Espero que et milloris aviat, Deric!
Deric ha dit…
Gràcies, Carme. Són un perill total!
Salvador Macip ha dit…
Ànims! Les bicicletes realment són un perill...
Sergi ha dit…
És el problema d'intentar aplicar una cultura de països civilitzats en un país d'incívics. Avui és un vianant agredit per una bici, que sol passar, i no deixa de ser un trasto contundent. Però també hem de reconèixer que els vianants caminem impunement per llocs amb carril bici habilitat. Ni uns ni els altres fem el que hem de fer. Les conseqüències són desagradables, i tu n'ets un bon testimoni. Cuida't.
Anònim ha dit…
Coi de peatons que es pensen que l’acera es seva...

Fora conyes, hi ha gent que no es sap comportar quan puja sobre qualsevol vehicle, de fet els peatons també fan imprudències, però dalt d’una bici sembla que et doni més barra lliure, jo intento comportar-me però en aquest país et veus com un imbècil sent dels pocs que respecta les normes.