Resultat de Sant Jordi


Des que vaig llegir L'aire que respires, de l'escriptora mataronina, Care Santos, que tenia ganes de posar-m'hi amb Habitacions tancades, però aprofitant que aquest any treia nova novel·la, Desig de xocolata, i que m'encanta la xocolata, vaig demanar que per Sant Jordi em regalessin aquest llibre i em varen fer cas. La meva sorpresa va estar en veure que estava dedicat per l'autora.

Ja l'he començat a llegir i, com em va passar en l'anterior, ja em té enganxat.


L'altre llibre que va caure per Sant Jordi ha estat Els ambaixadors, de l'escriptor andorrà, Albert Villaró. Desconec totalment aquest autor, no he llegit mai res seu ni tan sols havia sentit cap dels seus títols, però en llegir la contraportada d'aquest llibre em va semblar una proposta molt interessant de política-ficció, un gènere al qual en les nostres contrades no hi estem acostumats.

Aquest serà el següent de la llista a llegir i encara no puc dir res d'ell. Estarem a l'expectativa.

Comentaris

Sergi ha dit…
Han estat dos dels èxits de Sant Jordi, ja ens explicaràs què tal. Però així, per intuïció, crec que jo em decantaria més pel segon que pel primer.
Relatus ha dit…
Vam regalar "Els ambaixadors" al sogre perquè tenia "bona pinta", d'aquí unes mesos li demanaré :)
kweilan ha dit…
Jo he regalat els dos. L'Albert Villaró és bastant conegut a Lleida perquè, entre altres coses, ha estat columnista al diari Segre de la ciutat. Ha estat un dels llibres més venuts a Ponent.
Bona lectura!
Sufur ha dit…
Mmmmmm... chocolate... libros... mmmm
Carme Rosanas ha dit…
Jo he llegit el primer i m'ha agradat molt...