YAKISOBA


Definitivament no estic fet per a la gastronomia japonesa! Potser ho he intentat tres cops i totes les vegades he sortit mal parat.

Per això quan dissabte van proposar d'anar a sopar a un japonès no em va fer cap il·lusió, però vaig pensar que miraria bé la carta, estudiaria tots els ingredients i tiraria cap a plats únicament vegetals.

Tot i la determinació va ser impossible trobar un plat de vegetarià, així que vaig veure un que portava un nom semblant a Yakisoba, tot i que no era ben bé així, però s'hi assemblava: eren fideus amb llom i algunes verdures i res de peix ni algues. Bingo! Ja tenia plat per sopar sense problemes.

Però què va passar? Eh? Doncs que li van fotre unes virutes de bonítol fumat per sobre que, a més de moure's soles per l'efecte de l'escalfament del plat com si estiguessin vives, li donaven un gust fastigós. Per què??? Per què havien de fotre-li el peix a un plat de carn???? 


A partir d'aquí el sopar va anar de mal en pitjor. Del segon plat ja ni parlo, el vaig remenar i deixar sencer. 

A mi ja no m'hi pesquen més! Sé que és una qüestió de gustos personal meu, però no penso trepitjar mai més un restaurant japonès.


Comentaris

Elfreelang ha dit…
a mi la cuina japonesa no em fa ni fu ni fa.....mira en altres cuines per exemple jo he provat cuscús vegetarià....o els paquistanesos que en general solen ser vegetarians tenen plats de verdures i llegums molt bons
Sergi ha dit…
Doncs a mi m'encanta el japonès! Reconec que he anat a pocs restaurants bons, i solc anar als més 'cutrillos', però en general m'agrada la cuina, encara que no tingui res a veure amb el que fan allà al Japó. Ara, he de dir que també he viscut aquesta experiència amb el Yakisoba, no sé per què li posen això tan desagradable sobre! A mi no em fa res que sigui tonyina, de fet no tenia ni idea que ho fos, només sé que es mou i que va desapareixent, es fon, i no fa gens de gràcia. M'agrada el japonès, però no fotem, no m'agrada que les coses del plat es moguin si no és que jo les remeno amb una forquilla, o amb els palets!
Carme Rosanas ha dit…
Es mou!!! Quin fàstic!!! No m'agrada gens...

Jo no he anat mai a un japonès... I em sembla que no hi aniré pas...

Si he viscut fins ara sense anar-hi... Puc seguir igual...
No m’ha cridat mai l’atenció la cuina japonesa i després de llegir que el menjar es mou ( per molt que sigui per l’efecte de l’escalfor) encara en tinc menys ganes
Pakiba ha dit…
M'has fet remoure el estomac i aixó que a mi m'agrada el peix,pero fet i sensa moures.