VERGONYA DE PAÍS

Penós, vergonyós, indignant i no trobo més qualificatius (que no siguin insults) per descriure el sentiment que m'envolta després de veure aquest vídeo, per 2 motius:

  • Que sigui després de tants anys que els treballadors de Canal 9 facin pública aquesta informació, però val més tard que mai.
  • Que després de tants escàndols, aquests "individus" segueixin governant i encara pugin a les enquestes d'intenció de vot.


Però el pitjor de tot és que no hi haurà cap responsabilitat política, cap dimissió, res de res. 
La societat en ple hauria de dir: Prou! 

I si els polítics espanyols (del color que sigui) no prenen accions després d'haver-se fet pública notícies com aquestes, denunciar-ho al Tribunal d'Estrasburg. Ja no és qüestió només de justícia, sinó de drets humans, dels drets de la societat a tenir uns governants responsables i que sàpiguen admetre els propis errors no només els encerts.

No és Catalunya qui ha de ser intervinguda per Espanya, sinó Espanya qui ha de ser intervinguda per l'ONU, o l'organisme internacional que sigui, i que ens tregui aquests governants de pandereta, perquè sembla que nosaltres, com a societat, no som capaços de fer-ho.


Comentaris

Sergi ha dit…
Cal que passi una desgràcia com la del tancament d'una tele pública perquè s'airegin certs assumptes, com a mostra de despit i venjança. Però fins ara tothom callava, i ja coneixíem la censura que hi ha a València, però ningú no deia res. No només sortiran coses d'aquell fatídic accident, ja veuràs tot el que sabrem ara. A banda de que no tindrà cap conseqüència, com dius tu, per mi el més greu no és que surti ara, sinó que no ho vam saber quan tocava, perquè ens van enganyar vilment. Aquesta és la vergonya.
rits ha dit…
Completament d'acord. El que no entenc és què fan ara. Potser és que l'únic que tenen és mantenir la seva petita dignitat. En part, els entenc. Si em fessin fora, segurament tb escriuria alguna cosa que ara no m'atreveixo.
pitxiri ha dit…
No té res a vore amb ser de dretes o d'esquerres: gent com Cotino o Camps, amb una falta d'empatia pel dolor alié tan absoluta com la que han demostrat i demostren, llinden amb la psicopatia. I heu de tindre en compte que al govern valencià ha hagut, i n`hi ha encara, una quantitat de psicòpates inusual.
Carme Rosanas ha dit…
Tens raó, penós, vergonyós, indignant i incomprensible...
No sé què més dir, tu ja ho has dit prou bé.