It's a beatiful day

Camps a Cervera
Ara ja sí que es nota que la primavera és aquí. Per fi! Fa solet i una mica de caloreta a migdia sense que sigui aquella estofa que ofega de l'estiu. Són dies que m'agrada sortir a fer el cafè de mig matí a la feina, travessar la sèquia, fer el carrer dels lledoners i enfilar cap a la cafeteria del passeig. Més m'agradaria si en lloc d'haver d'anar a treballar i tancar-me durant set hores i mitja en un despatx fred, pogués anar a passejar o a la platja o al bosc i gaudir del bon temps i la bona temperatura. Però s'han de pagar factures i capricis i cal treballar.

Aquest cap de setmana hem fet una escapada ràpida a Logroño per assistir a la celebració del casament d'un bon amic. No acostumo a anar a casaments, més que res perquè la majoria dels meus amics no s'han casat, però aquest tocava anar-hi, em feia molta il·lusió tot i els 1.100 km de cotxe. És un amic molt especial per les circumstàncies i les vicissituds viscudes al llarg dels anys, i ja en són uns quants. Ha estat també el meu primer casament fora de Catalunya i no sé si tots seran iguals, però en aquest em va quedar molt clar el significat de l'expressió "banquet de boda": hi havia menjar per donar i vendre, fins i tot croquetes. Tot excel·lent. El tema de les croquetes és dedicat a un amic amb qui teníem contacte i no ens havíem vist encara i que, per fi, ens vàrem conèixer personalment a Logroño, ell és del parer que no hi ha cap bona celebració ni banquet, si no hi ha una bona ració de croquetes. Doncs no van faltar, de pernil ibèric i de formatge.

Els Manel treuen demà nou disc. El nou dels Quart Primera m'agrada cada dia més i el de Delafé y Las Flores Azules, està molt bé. La cançó I will wait, m'encanta.


Uns quants amics publiquen nou llibre que prometen excel·lents lectures. I per Sant Jordi anirem a l'esmorzar literari de la Generalitat.

Potser no hi ha cap motiu, però avui It's a beatiful day.


Comentaris

Elfreelang ha dit…
Uns bons motius si que hi són....el viatge , la boda dels teu amic, un dia de sol....un beatiful day....ai sant Jordi ...d'aviat hi serem...espero que hi hagin molts més beatifuls days per a tu i per a tothom
Carme Rosanas ha dit…
A vegades no calen motius per tronar que un dia és bonic, però si a sobre els tens... doncs encara millor.
Sergi ha dit…
Quin bon detall aquest de les croquetes, no podien dir que no va quedar tothom content al casament! Entre amics aquestes coses es fan, i a qui no li faci gràcia, que no rigui.

En general, quin post més optimista i de bon rotllo, això de la primavera et prova, ja es veu. Ara, et diré que els tres grups que esmentes els trobo insuportables, hehehe. Clarament preferiria les croquetes!
rits ha dit…
mmm, croquetes!!! tot un art!

moltes coses t'està portant aquesta primavera, a gaudir-les encara que hagis de passar 7 hores en un despatx fred, només son 7 hores, el dia en té 24! moltes més.
rits ha dit…
per cert, no havia escoltat la cançó. M'ha agradat!!