Sanctus: Los guardianes del Sacramento, de Simon Toyne



Sanctus: Los guardianes del Sacramento (The Key), de Simon Toyne, és la continuació de Sanctus, un llibre molt entretingut sobre els misteris, secrets i corrupcions de l'Església Original. 

En aquella ocasió la seva protagonista, Liv, intenta esbrinar perquè s'havia suïcidat el seu germà llençant-se des del punt més alt de la Ciudadela, una muntanya on uns monjos, els Sanctus, guarden el secret més extraordinari de l'origen del món i de l'Església, el Sacramento. En les seves investigacions descobreix el que no hauria d'haver vist mai cap mortal: el Sacramento. Escandalitzada, a punt de la bogeria i de la mort, allibera aquest secret i ella mateixa es converteix en la clau més sagrada.

Sanctus: Los guardianes del Sacramento, Liv desperta a l'hospital de la ciutat turca de Ruina, envoltada de policia i metges, però no està segura. Tot i que no recorda gairebé res del que va passar dins la Ciudadela i el que va passar amb el Sacramento, sap que alguna cosa terrible és a punt de passar i que ara té en el seu interior el mateix Sacramento, el més gran secret de tota la història de la humanitat. Amb l'única ajuda de Gabriel, Liv intentarà oblidar-se de tot, però el seu destí està segellat i tothom la persegueix, fins i tot la presència que té dins seu. Per lliurar-se i salvar el món de l'Apocalipsi, només pot fer una cosa, tornar el Sacramento al seu lloc originari, el mític Edén de la Bíblia d'on van ser expulsats Adam i Eva... Però tornar-lo posarà fi a totes les desgràcies?

Intrigues, acció, misteri, en una segona part tan trepidant i emocionant com la primera, amb un final obert que esperem es resolgui a la tercera part d'aquesta interessant trilogia.


Comentaris