Quintaesencia de Antonio Gala


Reconec que sempre tinc curiositat pels llibres d'Antonio Gala, tot i que no és un autor fàcil. Però em va agradar molt amb La regla de tres i em va captivar amb El imposible olvido, aquest últim un dels llibres que més m'han agradat.Per això quan treu una novetat m'agrada fer-li un primer cop d'ull i després llegir-lo amb tranquil·litat.


El seu darrer llibre després de tres anys i després d'anunciar que lluita contra un càncer, és "Quintaesencia de Antonio Gala", tot i que, en realitat, no és ben bé un llibre seu, és una recopilació d'aforismes i reflexions feta per Isabel Martínez Moreno que reflecteix el pensament d'aquest escriptor cordovès, en els que estan presents l'amor, el dolor, la vellesa, la creació artística, la passió i la mort.

Unes cites sobre l'amor:

"El amor es un trabajo que hay que iniciar cada mañana bien temprano. Si no, se va perdiendo agilidad".

"Si el amor perdurase seríamos como astros encendidos, seríamos como dioses..."

Un llibre per repassar i entendre el pensament de seixanta anys de carrera literària d'un escriptor únic.

Quintaesencia de Antonio Gala està publicat per l'editorial Planeta.


quintaesencia-de-antonio-gala_9788408031543.jpg
Toda la sabiduría del gran Antonio Gala en una obra que recopila sus mejores aforismos.

Comentaris

Pakiba ha dit…
segurament que té que esta bé.
Thera ha dit…
No n'he llegit mai res del Gala, saps, em fa respecte, sé que no és un autor fàcil però sí que més d'una vegada he sospesat alguna de les seves obres a les meves mans. No el descarto del tot, tot i que reconec que necessito trobar-ne el moment adequat.