diumenge, 6 de maig de 2012

Les coses que sé

Biblioteca de l'Abadia de Montserrat
El meu anterior post ha estat àmpliament comentat, sobretot a mi directament, i és que molta gent s'hi ha sentit identificada amb les meves paraules. 

Com deia, potser no sóc bo en res de tot el que m'agrada fer, però ho faig per això: perquè m'agrada i m'ho passo bé, independentment del resultat. Si, a més, les coses que faig públiques, a la gent li agraden, doncs millor que millor.

Certament sí que hi ha coses o temes que m'apassionen i domino una mica més i, en aquests, potser no sóc tan dolent o, si més no, em defenso força bé. Vaig dir que hi havia dues coses que feia bé: llegir i mirar cinema. Això, en certa manera, comporta que pugui tenir una bona conversa sobre llibres, escriptors, cinema i actors o directors.

També el tema de l'escriptura desperta en mi una certa motivació i quan em deixen, puc xerrar pels colzes sobre el fet d'escriure, com escriure, que m'inspira, quins temes m'agraden més, etc.

Hi ha algun altre tema que també desperta el meu interès, però ara tampoc és qüestió de fer una llista...

Només cal rebuscar una mica en el nostre interior per trobar allò que ens fa diferents i únics com a persones. Per això, en l'anterior post, parlava del "nen, tu vals molt", anava en aquest sentit i, potser, no cal dir-t'ho mirant-te al mirall, sinó interioritzar-ho.
Publica un comentari a l'entrada