Mossegar-se la llengua

Mossegar-se la llengua. Dibuix fet a corre-cuita by Deric
Ai, com em costa mossegar-me la llengua per no deixar anar exabruptes a tort i a dret! 

Si per mi fos, ja fa dies que hauria omplert el món virtual de paraules gruixudes, però quan aquestes reaccions venen donades per temes de feina, un s'ha de moderar i empassar-se les paraules perquè ha de demostrar més educació que els atacants i no rebaixar-se al seu nivell per més que costi.

Ah, si em donessin permís per fer-ho, com disfrutaria!

No sempre plou a gust de tothom, però d'aquí a passar a l'insult, hi ha un camí molt llarg i encara que tot quedarà en no res, algú ho pot estar passant malament i això és el que realment em fa emprenyar. Per la resta, el seu cabreig em fa riure perquè es desqualifica a si mateix i, si en algun moment se li podia donar la raó en algun aspecte, ara l'ha perdut totalment.

Per què hi ha tanta agressivitat, mala llet i falta de respecte en la nostra societat?

Tan difícil és posar-se, ni que sigui per un instant, en la pell dels altres?

N'estic una mica fart dels mal educats, dels que es creuen en poder de la veritat absoluta i dels egoistes que pensen que el món gira al seu voltant.


Comentaris

El porquet ha dit…
Tu ho has dit. Ja pots tenir tota la raó del món i part de l'estranger que en el moment que insultes, o només que et posis a cridar, la perds tota, absolutament tota!
Carme Rosanas ha dit…
I tant que no has de posar-te al seu nivell! fas bé, Deric, fas molt bé.

No arreglaries res i acabaries perdent la raó, com ells.

No entenc perquè hi ha tanta agressivitat, si de fet ningú no hi guanya. No ho entenc però hi és. El que si sé, o al menys m'ho penso, és que contestant de la mateixa manera tampoc no hi guanya ningú. Hi ha uns models que es perden i que els que ho tenim clar els hem de continuar donant.
Elfreelang ha dit…
Bon dibuix! doncs mira jo d'aquests que dius també n'estic fins als dallonses i als dallonses!
Sergi ha dit…
Home, potser aquí no ho fas, però no hem diràs que quan parles amb algú de la teva mateixa opinió no et regales a gust amb els que s'ho mereixen. Em sembla que tots ho fem, i després de mossegar-nos la llengua, perquè no toca, en deixem anar alguna quan la persona ja no és al davant, però no és per falta da ganes, no pas.

La darrera frase ho diu tot, massa que n'hi ha, i de massa mala llet ens posen.
Montse ha dit…
ja t'ho han dit tot, tot i tot, així que em limitaré a solidaritzar-me amb tu i admirar el que ets capaç de dibuixar a corre-cuita, jo, que no sé dibuixar la O amb un canut!

petonets des de Porto Petro
Belén ha dit…
Vi una vez una película una gran frase...cuantos gilipollas y qué pocas balas

Besicos
Jordicine ha dit…
Els mal educats sobren, però darrerament se'ls dona molt protagonisme. Als programes de tele, per exemple, n'està ple. Una abraçada, DERIC.
Sufur ha dit…
Vaya, me temo que me he perdido bastantes cosas por aquí últimamente. ¿Quién se mete contigo, que le arreo un puñetazo?

Hablando en serio, no podría estar más de acuerdo. La moderación y la educación son lo que distingue a un verdadero ser humano de un australopiteco. ¡Tienes todo mi apoyo!
sargantana ha dit…
ja saps....si els torracollons volesin, no veuriem el sol
pero tu a lo teu..
maco el dibuix..pura terapia

petons