Adéu París 2

Com alguns de vosaltres us heu interessat per saber com va acabar la història del viatge a París que no va ser a causa de la cancel·lació del vol, ho explicaré tot seguit.

El dimecres al vespre, 12 hores abans de la partida, vam reunir-nos en un gabinet de crisi per decidir què fèiem. Les alternatives eren moltes i molt interessants, des de Roma, Malta, Sevilla, etc. fins a València, Andorra i el País Basc. Finalment, per àmplia majoria, vam optar per anar a Donosti, on situaríem el centre d'operacions, i des d'allà fer diferents escapades. 

En total hem fet 1.600 km i hem vist Donosti, Hondarribia, Biarritz, Baiona, Saint Jean de Luz, Bilbao, Tolosa, Bergara, Segura, Pamplona...

A vegades, les coses improvisades surten bé i aquest cop va ser així. Tornar a Donosti, encara que faci poc que hi vaig ser, sempre és un plaer i més si vas tan ben acompanyat com jo.


I a la propera sí, París.

Comentaris

Marta ha dit…
Deric
ja veus a vegades és millor deixar-se portar per l'imprevist ......" la pinta del vent "et queda molt bé, jajaja
petonets, sempre
Pakiba ha dit…
A on sigui ben acompayat es un plaer.
M'alegro molt.
Sergi ha dit…
Bona tria, sí senyor. Donosti és una ciutat maca maca, i per allà hi ha moltes coses per descobrir, encara que ja hi hagis estat. A més, se suposava que la teva anterior visita era de 'feina', no? Ara hi has anat per plaer, i pel que sembla, de plaer no te n'ha faltat. Me n'alegro que la cosa al final s'arreglés. A veure quan li tocarà el torn a Paris.
Cesc Sales ha dit…
Els pintxos, els txacolis, el marmitako, els zuritos, la contxa, peine del viento, el mar, la gent... Mmmmmmmmmm, hi tornaria avui mateix!
Sufur ha dit…
Me parece fatal que no me hayas hecho una visita a Santander... ah, porras, que yo también he estado fuera este puente :-P
Belén ha dit…
Buena alternativa, Deric...

Besicos