Resum setmanal

Aquesta, la setmana número 40, ha passat una mica sense pena ni glòria i amb moments de tot. Això sí, se m'ha fet bastant curta.

Dilluns: Treballar i per la tarda veig un parell de capítols de Murder, She wrote i tot seguit em poso a netejar una mica el pis, que ha tocava i endreço els ventiladors fins l'estiu vinent.

Dimarts: Treballar i per la tarda faig ganduleria, després enllesteixo una feina que tinc a mitges.

Dimecres: Sona el despertador a les 7 del matí, obro un ull, tinc molta son i decideixo fer vaga. Quan escolto les notícies i les opinions dels polítics i dels sindicalistes, m'indigno i em sento idiota per haver fet vaga, penso que els diners que em descomptaran del sou per aquest dia, són els diners més estúpidament llençats dels darrers temps. A la tarda me'n vaig a la platja amb en X aprofitant que, potser, serà el darrer dia en que poguem anar-hi a prendre el sol. La platja és plena de gent, turistes i nacionals. Cap el tard, cap a casa, passejar la gossa i a dormir.

Dijous: Tot el dia en una Jornada a Girona. Un bon dinar amb bona companyia. Quan s'acaba la Jornada, a la tarda, anem al cine a veure una excel·lent pel·lícula, Contracorriente. Sopar al basc i cap a casa.

Divendres: Treballar sense poder-me posar al dia pels dos dies passats sense trepitjar el despatx. Acomiadament de la Jose, que se li acaba el contracte. A la tarda em venen a recollir les prestatgeries velles, veig un parell de capítols de Murder, She wrote i me'n vaig a comprar al supermercat, avui en provo un de nou, un Consum, per veure què tal està de preu i sembla que bé. Sopar amb bona companyia.

Cap de setmana: ple de coses tots els dies.

Comentaris

Ferran Porta ha dit…
Sense pena ni glòria no ho sé, però la veritat, vista de fora, pinta força bé. A l'igual me la copio una setmana d'aquestes...
lisebe ha dit…
Ostres nen quina enveja sana, la meva setmana que encara no acaba perque demà continuu ha sigut de lo mes estressant.. però no vaig fer vaga... questió de diners..

Espero en candeletas el diumenge per descansar..

Petonets maco
Belén ha dit…
Pues una suerte... porque la mía ha sido bastante movida...

Y lo de la huelga... no sé, yo si hubiera hecho, pero para que al menos se sepa que yo no estoy de acuerdo con lo que hacen muchos, di que lo que haré serán más cosas para salir de este sistema que han inventado y del que no estoy para nada de acuerdo...

Besicos
Pakiba ha dit…
Una semanita sin pena ni gloria dius? deunidó tot lo que has fet.

Bé el cap de semana que vaigi molt bé,fin l'altra.

Besitos
sargantana ha dit…
dons mira..tampoc sona tan malament
que vols que et digui?
ja ens faras quatre centims del cap de setmana..
petons
_MeiA_ ha dit…
Doncs deu ni do la setmaneta...

Jo no vaig fer vaga, no estic gens dacord de com es va fer, ni quan, ni les maneres... la vaga és un dret que tenim, no una obligació.

Un petonàs!!
(m'encanta el restaurant basc!!)
Jordicine ha dit…
Encara no he vist la peli, DERIC, però tothom en parla molt bé. Bona setmana.
jomateixa ha dit…
Molt estressat no et veig, no...