Adéu París

Paris, 2004. Photo by Deric
Aquesta matinada havia d'agafar un avió amb destinació a París, França, i com en el país veí no s'estan per punyetes demà faran un altre dia de vaga general i en porten uns quants. Ja tenen pebrots aquests francesos i no em refereixo a que per culpa de la seva vaga jo no pugui fer el viatge que tenia programat i mig pagat, sinó que em refereixo a que quan protesten ho fan de debò i no com aquí que fem un ridícul dia de vaga general (i sense protestar gaire no fos cas) dos mesos després de l'aprovació de les mesures de retalls socials perquè pel mig hi havia l'agost i s'havien de fer vacances, no vagues.

En fi, que no vaig a París ni a França, ells s'ho perden. Mentrestant busco alternatives per viatjar perquè el que no penso fer és quedar-me a Girona en un cap de setmana llarg de fires. 

A vegades les coses improvisades surten bé... Aquesta no podrà ser més improvisada perquè, dotze hores abans de sortir de viatge, encara no sé on aniré. Només sé que me n'aniré.

Comentaris

Voltaire- ha dit…
Morella és preciós. Sansebastian també. El Cabo de Gata (San José, Las negras...) maquíssim. A Madriz hi ha molt per veure. Dènia-Xàbia-Calp-Altea també estan força bé. La vall d'Ainsa en aquesta època està orgasmàtica.

Tria... nosaltres ens quedem a Vic, cuidant les feres ferotges i feinejant una mica. També aprofitarem que la Roser ha començat un curs de cuina japonesa per xuclar-nos...
Pakiba ha dit…
A la foto semblas la peli "Un americano en París", busca alternativas que nia moltes i pasau bé.

Petones.
estrip ha dit…
bon viatge sigui on sigui!
Sergi ha dit…
Doncs que tinguis sort i que no et surti per un ull de la cara! Com a experiència pot estar bé, no? Gairebé un viatge a cegues.
Cesc Sales ha dit…
Lisboa, Helsinki, Edimburgh, Amsterdam, Glasgow, Londres, Berlín, Dublín...
lisebe ha dit…
Saps si aceptes un a suggerencia hi ha una ruta a Portugal que t'encantaria i está prou a l'abast Sintra, Cascais, Nazaret..Oporto i Lisboa..

Ja dirás a on vas.

Petonets guapissim
_MeiA_ ha dit…
Quina mala pata!!!
Nosaltres aquesta setmana passada que vam estar de creuer, vam parar a Villefranche, i vam voler agafar un tren per arribar a Mónaco, i ens vam trobar tots els trens parats també per culpa de la vaga. Sincerament una putada.
Sort que a 10min hi havia la parada d'autobus, que aquests si que funcionaven a la perfecció.

Segur que et surt una altre destinació. I sinó, agafa el cotxe i fins on arribis!
jomateixa ha dit…
Si vas ben acompanyat qualsevol lloc està bé...
Sufur ha dit…
¡A la aventura!

Me encanta :-)
nimue ha dit…
espere que l'alternativa haurà anat la mar de bé! :)
Jordicine ha dit…
Ja ens diràs com ha acabat tot, DERIC!