Per sobre o per sota?

Urban Style
Les bermudes, pantalons curts, shorts, o com es vulguin dir, com queden millor als homes, per sobre o per sota del genoll?

A John Kortajarena li queda bé qualsevol estil
Als anys 70 la moda era de portar els pantalons curts el més curts possible, després es van allargar fins arribar a la mida pirata, és a dir, a l'alçada dels bessons. Fins i tot encara n'hi ha de més llargs que arriben pràcticament al turmell (això sense pensar en la gent que porta els pantalons llargs amb la vora feta massa curta). 

Una altre cosa és com es porten els diferents tipus de pantalons. Per exemple, uns pirates amb mitjons és la cosa més absurda que hi ha, o unes bermudes amb sabata clàssica. No obstant, uns pantalons curts amb sabates esportives i mitjons, poden fer la cama molt masculina i atractiva això, naturalment, depèn de qui ho porti i com ho porti.

Personalment m'agraden més els pantalons curts o bermudes per sota del genoll perquè em sento més còmode (a no ser que sigui banyador) i perquè també em queden més bé, una avantatge de ser alt, et pots posar pantalons de qualsevol mida, si ets baixet això no ho pots fer, un pantaló per sota del genoll et farà més baix encara.
Estil Deric

Comentaris

Pakiba ha dit…
Resposta:
Bermudas per sota del genoll,queden més bé, amb bambas sensa mitjons o en sandalias, crec que es lo més maco i elegant.

Petonets.
Marta ha dit…
Derice
bufff, crec que tu hi entens mes que jo.
Depend, pro jo com la pakiba, o de las sandalias pero no m'acaba de fer el pes...
Segur que depend molt del tipet del qui porti las bermudas..
petonets, sempre
Salvador Macip ha dit…
Interessant estudi del tema! Jo també sóc de les de sota el genoll.
lisebe ha dit…
Uiii!! Per mí tot depend de l'home i la ocasió. De totes maneres si es per tú per sota del genoll per suposat.

Petonets
Bargalloneta ha dit…
jo preferixo per sota del genoll!!! però tot va a gustos no??
(p.o.: i aquest post?????)
Deric ha dit…
parides mentals d'un dimecres a la tarda
neus ha dit…
carai Deric... bermudes? ah sí... jejeje, és que el conjunt de tot tu m'ha distret :)
GUAPO!!!
_MeiA_ ha dit…
Com tu dius... depèn.
Un home alt li queden molt bé els pantalons sota genoll, però un home baixet li afavoreix molt més els pantalons per sobre genoll.

I si això li ajuntes unes sandàlies d'aquelles que el fil passa pel dit, fantàstic! Les trobo molt atractives en els homes.

Un petó!
Ferran Moreno ha dit…
Ai, Deric, com ens hem de veure! :-p Servidor, que té la cama curta, es veu millor amb pantalons per sobre el genoll que per sota, i no m'agraden gens els bermudes que arriben gairebé al turmell.

Quant a coses absurdes aquesta a mi m'ho sembla, però als comentaristes del bloc en qüestió, no.

I per acabar, dir que als tres nois de les fotos els sobra roba :-p
Robin Shilvadin ha dit…
Paso del texto, me quedo con el chulazo de la última foto... Ay, calla, si eres tú! :D
Belén ha dit…
Fíjate, yo cuando estuve en Bruselas, todo el mundo llevaba chinos con las botas, antes de que se llevaran aquí... era por la lluvia, no tenía más explicación...

Besicos
Montse ha dit…
Deric, a tu et queda bé qualsevol coseta que et posis!!!
Anònim ha dit…
Es com les xiques a mi sempre me queda mes be per sota perque tinc les cames grosetes i les minis no queden be aixi que supose que els xics iguals. ;)
zel ha dit…
Sense dubte, també per la planta, estil Deric, segur!
Joana ha dit…
la planta hi fa molt :)
Jordi ha dit…
Jo sempre prefereixo per sota, sense passar-se de llargs. Això si la tendencia actual és curtets curtets i ja costa trobar-ne per sota el genoll però els trobo massa escassos per anar a la feina i sobretot sandalies o vans res de mitjons amb pantalons curts(horror)!!!!
Sergi ha dit…
Ehem, una cosa és fer servir el blog per promocionar els teus llibres i aquestes coses, però per lluir 'palmito', hehehe. Que lladre el tio, ens cola la foto com aquell qui no vol la cosa.

Saps què, jo sóc molt baixet i porto bermudes per sota el genoll, i amb mitjons o xancles o el que em dóna bàsicament la gana. I sentint-ho molt, al que no li agradi, que no miri.
Júlia ha dit…
Tot és qüestió de modes, si més endavant resulta més 'modern' anar més curtet això de sota els genolls ho veurem lleig, passa amb tantes coses. De tota manera a tu tot et deu estar bé i 'lo que es moda no incomoda'. El mateix ha anat passant amb les faldilles.
eudald ha dit…
Si vols fer una enquesta per saber què et queda més bé, fes el favor de posar unes fotos que hi surtis tu! Sense samarreta com la de baix ja servirà. De tota manera,com que aquesta ja està feta, et proposo la propera enquesta: Com em queden millor els calçotets? slip? tanga? boxer? llargs? per davant? per darrere? de costat?...
Au, ja tens feian a fer-te fotos!
Deric ha dit…
No es tractava pas d'una enquesta però veig que ha portat tela aquest post fet en un moment d'avorriment...
Eli ha dit…
Qui em deia que estava fantàstica????

Tu també, eh???
Per homes també m'agraden per sota el genoll....
:-D
Filadora ha dit…
Veig que l'estil Deric ens ha agradat a tots, però m'he quedat amb les ganes de veure el Deric amb els pantalons de la primera foto! :P

S'ha de portar de tot home! :)
(t'ho diu una que sempre vesteix igual: taxans i samarreta!, e k...)
Jordicine ha dit…
Per sobre! Per cert, molt bones les històries al voltant de la mateixa foto. Una abraçada.