Cròniques Drakonianes



Cròniques Drakonianes

Fa pocs dies, i mitjançant el web del Diari de Girona, vaig descobrir una websèrie, és a dir, una sèrie feta expressament per a internet.

El primer capítol em va semblar molt bo, tan formalment com visual, però la interpretació la vaig trobar més aviat justeta, més que res pel fort accent català dels actors que fa que li resti una mica de credibilitat (potser interpretada en català guanyaria molt més, si tenim en compte aquest fet).

Després em vaig ficar dins el web de Drakonia, el creadors de la sèrie i vaig veure una cosa insòlita: la sèrie es fa sense pressupost i tothom qui hi participa ho fa voluntàriament aportant els seus coneixements (els actors fan de càmeres, de maquilladors, de vestuari, el guió, etc., és a dir, tots fan de tot i s'ho passen bé i això es nota).

Si es té en compte aquest important detall i veient el resultat final de cada episodi - efectes especials inclosos - és espectacular (veure el making-off).

Des d'aquí uns convido a veure un episodi i a fer costat aquest grup d'amics que, sense diners i totalment de forma amateur, però amb moltes idees i imaginació, fan un producte fora dels circuits comercials que ja voldrien per a si mateixes moltes de les grans produccions de Hollywood.

Comentaris

Anònim ha dit…
Encara hi ha gent capaç d'esmerçar part del seu temps en oferir alguna cosa sense esperar res a canvi. Només per això ja val la pena que els donem a conèixer!
Pakiba ha dit…
Molt interessant i més sensa pressupost.