El Vaticà un altre cop


Foto Google

Vés per on, avui sí que tinc alguna cosa a dir i és que és impossible callar davant d'aquests fills de p... (i perdó a totes les p...):

El cardenal, Bertone, secretari d'Estat del Vaticà, vincula pedofília amb homosexualitat. Els contranatura són els gais? I ells que renuncien al una cosa que en va donar déu, el sexe, això no és contranatura? Quants casos de pedofília es donen entre gais i quants entre capellans? És que la pedofília només està en el món gai i no en l'heterosexual?

Au, home! Aneu a cagar! Vosaltres sí que esteu malalts del cap!

Apostasia ja! A l'església catòlica i a totes les altres religions integristes ni aigua!

Comentaris

Rita ha dit…
Bon dia, Deric!

Aquest matí quan ho he sentit he pensat en tu i en que segur que sí que tindries coses a dir.

Absolutament d'acord amb tu. Qui digui coses com ara aquesta és un malalt mental i un manipulador.
neus ha dit…
jo... és que no sé què dir ja... perquè és que ja no em sorprèn gens que opinin aquestes coses i no tinguin cap vergonya de dir-ho com si tinguessin la veritat absoluta i creient que així les violacions que han fet quedaran impunes.
La homofòbia és una enfermetat greu, sí. Creure's Deú també i tota aquesta gent es pensa que són Déu i que són totpoderosos. I els governs, fent el que fan estan demostrant que sí, que són els putus amos de tot el tinglado.

Vergonyós és una paraula massa poca cosa per descriure-ho.
sànset i utnoa ha dit…
Estic pensant de batejar-me per així poder apostatar.

La cúpula catòlica no té suficient vergonya com per no seguir foten més merda a sobre del seu teulat.

*Sànset*
Josep Ànònim o l' Ermità Josep ha dit…
Jo tenia una cal.lavera de plàstic extreta d' un col.lecionable de quiosc per a muntar un esquelet ; un dia que teníem convidats a casa la vaig posar al centre de la plata de l' amanida amb un rètol a la boca que hi posava "era hètero i del pp" .

Les amanides d' hèteros sempre m' han entussiasmat , ves per on , i les de capellans em pirren .


Amb això vull dir que si ells són homofòbics , jo sóc un hèterfòbic de primera ; em provoquen al.lèrgies diverses , vòmits , insomni de tant en tant .
Josep Anònim o l' Ermità Josep . ha dit…
M' en oblidava . Diuen els entesos que qui ha destapat tot l' assumnpte dels pederastes en el si de l' església catòlica ( per què ara , i de cop , a tot el món , però no encara a Espanya , i sobretot a l' esfera anglosaxona ) han sigut els mateixos Legionarios de Cristo ( ai de la nostra estimada Ana Botella , tant mona com perillosa . . . . és una veritable chica Bond , guapa i rica i amb cara de bona noia , però letal ) , ja que el Vaticà els volia truere pes , i així no tindre una altra esglèsia paral.lela , que amb l' Opus Dei ja en tenen prou .
Giorgio Grappa ha dit…
Ho vaig escoltar anit i em vaig quedar escandalitzat. Llàstima no poder apostatar una segona volta.
Sergi ha dit…
No se'ls ha de tenir en compte, de veritat. De bajanades com aquesta en diuen i en diran sempre. Però si hi parem esment els donem validesa. En sentir aquestes coses hauríem de deixar anar un 'au va home!' despectiu i a prendre pel cul tots ells.
Belén ha dit…
Hacer el amor con alguien a quien amas o con quien te sientes atraído no es malo, al contrario... sea del mismo sexo o no... lo que si es de enfermedad mental es aprovecharse de la inocencia de un niño para abusar de él.. eso si es una enfermedad...

Besicos
Estyc ha dit…
Fa vergoya escoltarlos , parlan aixi volen amagar els seus crims, els sí que estan malalts.
Striper ha dit…
Ho sentit aquest mati es acollonat,.
Àlex ha dit…
Quan més decadent és un organisme, més radical són els seus escassos membres.
I pensar que Jesucrist va revolucionar la Història amb "estimeu-vos els uns als altres com si fóssiu un mateix".
La mare que els va parir !!
Met ha dit…
Cada cop que obren la boca es desqualifiquen ells solets. En lloc d'arreglar les coses se les compliquen.

Els mateixos components de l'Església són els seus màxims enemics. Fins que no entonin un mea culpa com Déu mana (!) no podran anar donar lliçons de d'ètica i moralitat.

Ja s'ho faran, però estan destrossant el xiringuito que tan bé els ha funcionat el darrers 20 segles.
jomateixa ha dit…
Tranqui, que et pujarà massa la pressió.
Has de tenir en compte que l'església s'ha quedat antiga, però la humanitat ja no és tant ignorant per creure tot el que li diuen sense qüestionar-ho.