No tot pot ser bo



Naturalment sóc conscient que no a tothom pot agradar el que faig i tampoc vull amagar les crítiques negatives, formen part de la vida i de la feina pública. Per això penjo aquí un enllaç a una crítica de Selva de tenebres apareguda a la revista Faristol.

En aquest post, no faré cap mena de comentari sobre que en penso per no condicionar, l'opinió de la gent, prefereixo que qui hagi llegit el llibre sigui qui digui què li en sembla.

Comentaris

Ferran Porta ha dit…
Jo no l'he llegit, però és obvi que per a gustos, colors, que diuen... En qualsevol cas, diu molt al teu favor que publiquis una crítica negativa. Serà qüestió de veure què hi diuen els que ja han llegit "Selva de tenebres".
Salvador Macip ha dit…
Em sembla molt bé que sàpigues encaixar així tota mena de crítica. Jo sempre dic que s'apren més de les crítiques negatives (si estan ben fetes) que de les positives. A més, és impossible escriure al gust de tothom...
Rita ha dit…
Jo tampoc l'he llegit, però si El mundo en una botella -et dec la ressenya encara- i puc afirmar que em va agradar, que és una història que atrapa i és molt versemblant precisament.

La teva actitud t'honora, Deric, felicitats!
Petons!
lisebe ha dit…
Deric jo he llegit el llibre hi ho recomenat les meves nevodes l'han llegit estan a una edat dificil pubertat i els hi ha encantat, li han donat a altres amigues i fins i tot ho han tenit de llibre de lectura a l'istitut dels mes de 12 14 anys doncs tant dolent com vol donar a entendre la crítica (dona tenia que de ser) no es tant important..

Enganxa, des de el principi i no pots deixar de llegir fins al final. Així que ni cas noi!!
Escrius amb una facilitat innata. endavant les haches...!

Molts petonets amic meu ets un solet no et possis trist per aquestes coses val??
Sergi ha dit…
Ja saps que no hi ha una opinió única i que sempre t'exposes a les crítiques. Però això no t'ha d'enfonsar, al contrari, t'ha d'esperonar per convèncer a aquells que encara no hagis convençut.
sargantana ha dit…
un savi consell el d'en xexu
poca cosa mes es pot dir, si no es...endevant!!
un que le agrada el teu blog ha dit…
Tot no pot ser positiu,pero aquesta crítica no va han el llibre,jo si le llegit i es una aventura fantástica i si miras en dins una denuncia a la explotació infantil.Aixi que endevant.
Bargalloneta ha dit…
tothom ha de tenir el seu criteri i la seva opinió ...però tu segueix fent-nos cas a nosaltres!!!!!
les critiques positives!!!! ;-)
Jordicine ha dit…
Unes quantes coses. Aviam. Per començar aplaudeixo que hagis enjat la crítica. Jo, que també faig una feina 'pública' no les soporto massa, però si ha de saber conviure cada dia una miqueta més.

Jo saps que l'he llegit, com l'anterior, i pots estar ben tranquil. No sé si els de Faristol saben que és una història juvenil. M'empipa que diguin que un llibre sigui bo o dolent en base de si es creïble o no. T'ho has de passar bé llegint-lo, veure'l, sentir-lo... Perqè tot ya de ser real? El meu fill està llegint 'El fantasma del doctor podrit'. I, que jo sàpiga, ni ha fantasmes ni doctors podrits. Per tant, segur que se'l considerarà un llibre dolent...

Res, DERIC, com dirien els castellans, "suerte y al toro". Es diu així, no?
kyara ha dit…
Les critiques son bones per ajudar-nos sempre a millorar. Com tots son diferents, les opinions també ho serán, això no vol dir que el llibre sigui bo o dolent, jo crec que al contrari, si fan una critica vol dir que almenys alguna cosa ha despertat.
Jo el vaig regalar al meu cosi de 9 anys i m'ha dit que li ha agradat molt.

Petons Deric
Montse ha dit…
Com diuen els castellans i Jordicine... valor y al toro! (crec que és valor)

qui és aquesta Silvia? una crítica - bona o dolenta- no és més que l'opinió d'una persona, la que critica.

Endavant les atxes, company!
Anònim ha dit…
Un autor que dóna aconèixer fins i tot les crítiques negatives! Això diu molt de la teva voluntat de ser transparent! Però res, com diu el SM, és impossible que tothom li agradi com escrius.