La premsa a Salt


Ajuntament de Salt, dijous 25. Foto Lluís Serrat, El Punt

Ja vaig apuntar en l'entrada al blog Camp de batalla del passat divendres el tema de les ganes que tenen alguns personatges de "xupar càmera" i agafar un protagonisme que no han aconseguit tenir en les seves tristes i patètiques vides però ara és un article publicat avui a El Punt per Salvador Garcia-Arbós qui em dóna la raó.

Un article que, d'altra banda, està molt bé que es faci des de la premsa reflexionant sobre la premsa, la llàstima és que només es parli de la televisió quan als mitjans escrits, encara que en menor mesura, també passa.

Comentaris

Rita ha dit…
Realment, molt lamentable, però és el que la gent compra i vol, o molta gent, vaja...

Sort en tenim de tu i d'en gatot que ens informeu més objectivament. :-)
Anònim ha dit…
Per a saber el que passa a Salt, és més fiable el teu bloc que qualsevol altre mitjà. Ha arribat un moment que ja no em crec res del que diuen.
HosepAnònim o l' Ermità Josep ha dit…
Hi estic d' acord , Federic , però és un fet que actualemnt hi ha a casa nostra més inmigrants dels que ens podem permetre , i això tard o aviat caldrà un debat seriós ; evidentment que no podem expulsar-los en plan Reis Catòlics , pero si que s' hauria d' anar parlant de filtres d' entrada .

Jo mateix tinc un conegut que aprecio , i que viu a Salt , que és inmigrant provinent de l' Ecuador . És treballador i bona persona , gens conflictiu .
Anònim ha dit…
Mai entendre perque ven tant la vida d'un altre sols per ser qui es o gillartes amb que ho fa... En fi com diria Ska-p " revistas del corazon pobres almas condenadas..." UN bes
Bero/Salt ha dit…
Tens molta rao en aixo de
"xupar-cámera".jo coneixo
emigrants que son bellísimas
personas.
Jordicine ha dit…
És lamentable; et dono la raó. S'estan perdent les formes i tota la resta. Una abraçada, DERIC.
Anònim ha dit…
LA DERIA DE SER POLITICAMENT CORRECTES,ESTA OFEGANT LA REALITAT.
JUGANT AMB BCN.