Més de Salt


Salt, plaça de la Vila. Foto by Deric

A Salt hi ha molta gent que es queixa de la degradació del poble i dels immigrants, i aquests de la persecució a que estan sotmesos i a no poder obrir centres de culte, i tots es queixen de la inseguretat, de la neteja o de la puja d'impostos. La qüestió sempre és queixar-se d'alguna cosa, és l'esport nacional.

Però el cert és que a Salt estem cansats de ser només notícia a la premsa per fets desgraciats. I jo pesonalment estic cansat de la gent d'aquí que diu que el poble s'enfonsa, que és una merda, que no s'hi pot viure, etc. Amb actituds així no anirem en lloc. Les crítiques han de ser constructives i si hi ha alguna qüestió que no va bé, s'ha de donar una proposta positiva que solucioni el problema. És molt fàcil queixar-se, donar les culpes als altres i no fer res.

Què en sabem en aquest país de culpar sempre als altres!!! No senyors, fem una introspecció primer abans de culpabilitzar ningú i després podrem parlar.

Jo sempre he intentat contrarrestrar les notícies dolentes sobre Salt amb imatges boniques del poble i ho vull continuar fent per demostrar que Salt no és tan terrible com ens ho pinten a la premsa o la gent que no el coneix o que el coneix i no l'estima. Amb això no vull dir que no hi hagi problemes al poble, perquè hi ha i molts però no els hem d'estigmatitzar ni fer grans muntanyes d'ells, el que hem de fer és solucionar-los i, sobretot, buscar sempre la cara amable.

Comentaris

Júlia ha dit…
No et preocupis, d'aquí quatre dies ja parlaran d'una altra cosa i haurem passat el sobre-salt... (perdona el nefast acudit). Des del maltractat Poble-sec barceloní em sento solidària.
Anònim ha dit…
Hi ha determinats llocs (Salt i Santa Coloma en són dos exemples) que només surten a les notícies per fets negatius. És important que una persona que hi viu en doni una perspectiva diferent i mostri allò bo que té.
Anònim ha dit…
sempre hi han coses positives dins les negatives, Un bes
Pau ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pau Galvez ha dit…
Per fi una mica de seny en tot aquest afer, totalment d'acord amb el teu comentari

“Les crítiques han de ser constructives i si hi ha alguna qüestió que no va bé, s'ha de donar una proposta positiva que solucioni el problema. És molt fàcil queixar-se, donar les culpes als altres i no fer res. “

A Salt hi ha problemes, però també tenim un grapat de demagogs que per aconseguir els seus interessos personals son capaços de cremar el nostra poble conreant l'odi i la divisió.
Striper ha dit…
Potser aixo es culpa dels politics i les seves politiques.
Àlex ha dit…
M'han agradat molt els teus dos escrits sobre els fets recents. I des d'un punt de vista periodístic, tens raó que Salt no té "bona premsa". Per canviar la imatge caldria un pla de comunicació... però això és un altre tema.
El que trobo injust és que essent una àrea urbana, Girona i el seu sky line siguin considerades el Paradís... mentre que Salt és venuda com el pati del darrera que tothom té i del qual tothom se n'avergonyeix...
Perquè a Girona també hi ha forats negres i problemes de convivència...
kweilan ha dit…
He llegit amb interès els teus escrits sobre el problema. M'agrada com ho has tractat. I és veritat que fa ràbia només sortir a les notícies per coses dolentes.
Joana ha dit…
La inseguretat i els problemes que pateix Salt també arriben a Girona però és cert que Salt és l'ull d el'huracà i no hauria de ser així.
Salt té moltes coses bones i se n'ha de parlar.
Unknown ha dit…
De fet Salt té molts potencials...hem d'explotar-los i comunicar-los a la resta de la societat-
Bargalloneta ha dit…
A mi també em fa ràbia que sempre se'n faci notícia dolenta d'aspectes que es poden millorar.... hem de ser positius i constructius no derrotistes
Deric ha dit…
M'han agradat molt tots els vostres comentaris i encara més veure que alguns venen de gent de Salt.