Universitat



Estic cansat de la Universitat, de fer una sèrie d'assignatures que no serveixen de res, de que em prenguin el pèl allargant un curs que no dóna per més, dels professors que quan fan classes només s'escolten a ells mateixos i pensen "què bona sóc, quant m'estimo" i tot els altres són uns inútils, d'aquells que el darrer dia de classe diuen que enviaran un email amb un treball obligatori a lliurar el primer dia de classe.

Si no fos pels milers d'euros que he pagat de la matrícula els engegaria a tots a pastar fang i que vagin a timar a un altre! Que se'ls veu molt el "plumero" que això és un peatge per poder treballar en aquesta feina!

Comentaris

Andrea. ha dit…
Chapeau xiquet!!!!

Muaks.
Montse ha dit…
jejejeje, benvingut al club que ja vaig descobrir fa deu anyets (UOC, potser?)

a mi em va semblar que havia de pagar una bona multa per voler posar-me al dia! no em van convalidar RES d'una carrera que ja havia fet, quan em consta que les assignatures per les que vaig demanar convalidació són exactament iguals que quan les vaig fer jo fa un munt d'anys (ho sé perquè vaig anar a demanar els programes i eren els mateixos, així com els profes, força més atrotinats i a punt de jubilar-se, però donaven EL MATEIX programa)... en fin, company... "con eso te lo digo tó".

petonets i ànims! (malgrat tot, estic contenta d'haver tret aquest altre títol, aprendre - encara que sigui el que NO s'ha de fer - sempre va bé)
Striper ha dit…
Es que no tot el que llueix es or.
lisebe ha dit…
Doncs paciencia noi no et queda altre!! Jo hi vaig de tant en tant a fer sustitucións i creu-me que no m'agrada molt però la feina es la feina..!

Anims i somriu que pot ser pitjor!!

Petonets Deric
Anònim ha dit…
Has descobert què és la Universitat. Jo mateix a tercer vaig pensar en deixar-ho, no pas per no poder seguir el ritme, sinó perquè sentia que perdia estúpidament el temps. Però mira, el que es comença s'ha d'acabar i després per aconseguir feina les empreses volen aquell coi de paperet.
Estyc ha dit…
Anim i somriu que per sort tu ja saps el que es la universitat,el que pasa es el peatge de cada dia que es fa dur.
Somriu que la vida es bella i ja queda poc.


una abraçada
Goculta ha dit…
Vinga home que de tant en tant hi ha algun que compensa.
A més sempre et queda el bar, és on més s'apren... o no?? ;-)
Belén ha dit…
La pena es esa, que muchas veces se ve el negocio a millares deleguas...

Besicos
Sergi ha dit…
Home, és que la UAB ja se sap, hehehe. Bé, ho dic per la foto, eh? Entenc el que dius. El sistema està força malament. Però se li han de buscar al·licients als estudis universitaris, al·licients propis, que si no t'acabes cremant molt.
Anònim ha dit…
uffffff¡¡¡ doncs si¡ estic d'acord amb tu¡¡¡ que no es donen compte que costa un ronyo, que encara estic endeutada¡¡¡ només per això hauriem d'oferir una molt bona qualitat¡ a més de donar-se compte de que pels matins estem treballant, que cony és això de tenir examens¡¡???????¡¡¡¡
I a sobre haig de fer un apunt sobre " que bona sóc" que a més posa a parir els bacaris¡¡¡¡¡ i no només un dia a classem sinó que a l'excursió aquella va continuar amb l'altre posant a parir¡¡¡ iaxò em va deixar molt indignada¡¡¡¡ que tenim dret a aprendre¡¡¡ i també fem la feina bé¡¡¡¡¡
Sufur ha dit…
Y eso que no vienes a mis clases... entonces sí que tendrías sensación de estar siendo timado de verdad! :-P
Josep Anònim . ha dit…
Només et diré que bona part dels meus exprofessors de l' escola i de l' universitat , en un moment o altre , els he tingut com a clients . Observats desde uns ulls d' adult , i amb maduresa , pocs d' ells es salbarien de la crema ; ruïns, egoïstes , d' aquells que molta esquerra política i social però defensen els deus llocs amb una . . . . . .

L' única vegada que he pescat in fraganti un client que em robava , va resultar que esra un professor d' institut .

Ja esta tot dit .
Unknown ha dit…
Tot sigui per la causa! Però sí, reconec que és una bona putada... i una gran inversió en temps, a part dels diners.