Posa un Ikea a la teva vida



No pot ser! Jo no vull, però sembla que la cosa, aquest cop va seriosament. Fins i tot els comerciants de la zona, normalment reacis a les grans superfícies, aquest cop han dit que ho veuen amb bons ulls. Amb bons ulls!!!!

I qui em pregunta a mi? Eh, senyors? Qui em pregunta a mi si vull que posin un Ikea a cinc minuts caminant de casa? Eh? Qui???!!!

Hum! Bé, no preguntin: ÉS CLAR QUE VULL IKEA AL COSTAT DE CASA!!!! Però serà la meva perdició!!!! Hauré de comprar-me un altre pis per poder posar tot el que compraré! Quin perill poder anar a Ikea caminant i veure el cartell groc i blau des de la finestra de casa, cridant-me...

Però, senyors, com és que encara no està fet? A què espereu? que necessito canviar-me els prestatges del despatx!!!

Comentaris

Montse ha dit…
apaaaaaaaa! un ikea al costat de casa! quina sort, eh? podràs anar a fer un cafè cada dia (tenen Lavazza)
:)

ja ens explicaràs com et va i si canvies de mobles gaire sovint!
Deric ha dit…
Arare! A la feina ja estem dien que cada dia anirem a esmorzar allà enlloc del bar habitual!

No tindré temps de gastar els mobles vells que ja em tindré de nous... i què me'n dius de totes les txurrimáncies que es poden comprar, robes, tovalloles, làmpades, coberts, coixins, nòrdics, cortines, plats, tasses... ai!!!!!

Quin perill!
Sergi ha dit…
Hahaha, que bo! Però fora conyes, que això seria la perdició de qualsevol. Un IKEA a 5 minuts de casa, no ho vull ni pensar.
Met ha dit…
Això serà una prova per guarir-te (o no) de les cmpres compulsives... D'altra banda, si hi vas a peu... poca cosa podrà scarretejar. ;-)

A mi un IKEA al costat no em molestari, però crec que no podria suportar l'allau de cotxes durant el s caps de setmana... :(
Striper ha dit…
Lo millor que te el IKEA que tuinc a prop es que es dificil de trobar.
neus ha dit…
jajajajajajajajja

serà terrible Deric, terrible!!!!
perquè les 'txurrimàncies' de les que parles són les que arruïnen!!!

haurem de fer el cor fort... bé, la butxaca forta :P
lisebe ha dit…
I barallarte en les claus aquestas tant rares, per montar un moblet sigui el que sigui, que en comptes de trigar 1 hora con diuen trigues un dia.. per les explicacions.

El que més m'agrda son totes les coses innecesaries que pots comprar i que mai colocarás perque no saps el lloc a on la pots posar al pis.
Montse ha dit…
jo tinc un fotimer de capses moníssimes, plenes de xurrimàncies acumulades d'anys i panys, que ara no sé on posar, perquè les xurrimàncies, una a una, caben als armaris, així, ben posadetes, en raconets. Però un cop ficades a les capses, on coi poses les capses, eh? eh? eh? que una cosa són els catàlegs i l'altra les cases reals! ai senyor!
Montse ha dit…
val a dir que les capses són d'IKEA!
Rita ha dit…
Ja et veig d'aquí un temps curant-te de l'addicció a IKEA... ;-)

Ja ens aniràs informant de les novetats, tu que les tindràs apamades... hahaha
Petons!
Anònim ha dit…
Una forta temptació! Per a evitar-la, sempre podràs baixar els persianes per a no veure'l. És l'unica solució que se m'acut.
Goculta ha dit…
Jo em confesso adicta a l'Ikea, i comprent la teva preocupació si el tens a 5 minuts de casa .
Jordi ha dit…
Ostres! ja se on poden trobar-te si no estas a casa. Si el de l'Hospitalet estes mes a prop m'hi passaria mitja vida. Ja es prou creu tenir la Fnac a propet!!!
Estyc ha dit…
alaaaaaaaaaaaaa quina sort i quin perill, hi ha més amb la targeta de Ikea els cafés son gratis de dilluns a divendres.
Miquel Àngel ha dit…
Bon dia.És el primer cop que veig el teu blog i esper que no sigui la darrera.
Tant sol dir-te que anar a l'Ikea és un perill, ja que sempre acabes comprant coses que despres no saps on posar-les. Queden molt mones allà exposades, però despres a casa......... hummmmm !!!!! És més complicat, heheheheheheh.
Una salutació desde Mallorca i fins a la propera.
Deric ha dit…
Miquel Àngel, encantat de la teva visita, hi ets convidat sempre que vulguis!