Madrid



Crec que he perdut el compte dels cops que he estat a Madrid, però què voleu que us digui, m'agrada anar-hi de tant en tant.

Unes vegades he anat per plaer, per feina, a fer encàrrecs i, fins i tot, un cop vaig anar per fer un examen, i cada cop es veu (o es viu) una ciutat diferent. Bé, també és normal perquè segons en el plan que vagis, pots fer unes coses o unes altres i també depèn del temps disponible.

Ara feia uns quants anys que no hi anava i ja en tenia ganes, sobretot per anar al Reina Sofia a veure l'exposició de torn, per passejar pels carrers, per comprar a la fira de Nadal de la Plaza Mayor, per anar a sopar a La Bardemcilla, per comprar partitures de música al costat de l'Ópera, per anar a fer el toc per Chueca...



Demà marxo cap allà i no sé quin Madrid viuré aquest cop però aquests dies, quan hi he pensat, només em ve al cap una pel·lícula "El día de la bestia" i la imatge del anunci de la Schweppes amb el Segura penjant d'un fil.

Vol dir això que tindré un Madrid aventurer? En tot cas em portaré la meva llibreta d'idees Moleskine per prendre bona nota de tot.

(Per cert, hauré de programar algunes entrades durant aquests dies per acabar el repte de 31 dies, 31 posts).

Comentaris

Striper ha dit…
A mi tambe m'agrada molt Madrid.
Belén ha dit…
Normal... Madrid es una gran ciudad, y no sólo por su volumen...

Besicos
Cesc Sales ha dit…
Madrid dóna per un munt de posts... segur que ho aconseguiràs!
Ferran Porta ha dit…
I aquí un altre enamorat de Madrid. Això sí, per mi, en petites dosis: estades de tres, quatre dies i prou, que massa Madrid m'esborrona.

¡Buen viaje!
Rita ha dit…
A mi també m'agrada molt Madrid i m'agrada anar-hi de tant en tant.

Ja ens explìcaràs coses, que ara fa temps que no hi vaig.

Que t'ho passis molt bé!
Petons!
Sergi ha dit…
I a mi que Madrid no em diu res...

Això sí, El día de la bestia m'encanta!
Josep Anònim ha dit…
Prefereixo Europa . Cada any la meva mare ens convida a fer un petit viatge de tres o quatre dies ( que ella paga ) ; el darrer va ser a Siena .
Aques maig , més o ments tenim previst , volem fer un viatge a la nostra infantesa . Volem anar a Gruyère , a Suïssa , i concretament a Les Esciernes , un llogaret d'una vall idíl.lica on hi anàvem cada any de colònies a un col.legi d' estiu per tal d' aprendre francès portat per monges catòliques . La Mare Superiora es deia Sor Clara , i jugava més bé el pingpong que ningú .
Definitivament , prefereixo Europa .
Sufur ha dit…
¡Disfrutalo! Eso sí, lleva la tarjeta de crédito preparada... qué caro es todo en los mandriles :-P
Marta ha dit…
Deric
donç que tinguis una bona estada.
Passes el fi d'any alla???.
Petonets, sempre.
kweilan ha dit…
Que t'ho passis bé!
Jesús M. Tibau ha dit…
El dia de la bestia, una peli que m'encanta