Ja són aquí!


Venècia per Nadal. Photo by Deric

Ja ha començat la bogeria consumista del Nadal i les botigues són a tope, potser no venen el mateix que altres anys, però per afluència de gent no es poden queixar... o sí.

I la crisi, o queda? La gent s'oblida d'ella per aquestes dates?

Jo, si més no, veien com està tot, aprofitaré la setmana vinent que encara és aviat i aniré un dia laborable a comprar els regals de Nadal i així no hauré de patir les aglomeracions de les darreres hores. (Sí, és cert, jo també tinc febre consumista però la meva no és només de Nadal, sinó de tot l'any! Un forat és el que tinc a la butxaca!)

Comentaris

Striper ha dit…
Doncs sembla que la gent s'oblida es masa tot ple tothom necessitan comprar , que no pas el que compra.
Ferran Porta ha dit…
Quina mandra haver de comprar regals!!
Sergi ha dit…
Vaig fer un post similar l'any passat, que també se suposava que teníem crisi, i la gent omplia els carrers i les botigues de Barcelona comprant com bojos. Però com que jo sóc igual de pobre que l'any passat, aquests febre me la guardo per altres coses.
òscar ha dit…
Anar a comprar entre setmana Deric? I el plaer aquell d'anar-hi a darrera hora amb cues, gentada i mals humors? Jo és una festassa que mai goso perdre'm.
Sufur ha dit…
Aquí también encendieron el viernes los megavatios de iluminación navideña. La plaza del ayuntamiento era un espectáculo de horterez incalculable. Se veían niños de ojos desencajados y al borde de la epilepsia por todas partes. Nunca se está más a gusto en casa que en estas fechas...