dilluns, 13 de juliol de 2009

Gènesi d'un llibre (3)Molt aviat podrem veure ja la portada del llibre al web de l'editorial, només cal fer la compaginació amb el resum de la novel·la a la contraportada i la part del currículum i ja gairebé estarà enllestit. Ja penjaré l'enllaç quan estigui (com no!).

D'altra banda demà em deixaran veure les 8 il·lustracions que aniran dins del llibre (a part de la portada). És una llàstima però encara no puc penjar cap imatge aquí, però aviat, aviat...

Selva de tenebres és cada cop més a prop!

5 comentaris:

XeXu ha dit...

Però si ja està això home! Aviat, aviat... aviat serà a les botigues, ja veuràs.

Belén ha dit...

Qué rabia no saber catalán... creo que tendremos que quedar a que me lo cuentes ;)

Besicos

Funcionario's blog ha dit...

Nada, muchas felicidades. Ya lo bajaremos del emule cuando esté (jajajaja, es broma. De todos modos, por lo que veo es literatura infantil).

Lo de los pensamientos, no te preocupes. Lo importante es darse cuenta que una cosa es el pensamiento y otra cosa identificarse con el pensamiento.

PD. Supongo que cuanto te hagas multimillonario haremos la próxima cena en tu palacio suntuoso, e iremos allí con todos los gastos pagados ¿no? ¡Qué menos!

Lansbury ha dit...

Que ganes de vorelo, aixo de voremos si pos hem fara molta ilu (com diuen les xiquetes d'hara) pero com no vaig a tindre un ordinador prop (ho se ho se no tinc portatil) hem manes un mail a lansbury@hotmail.es i mirem millor avans... no se el que vulges. Un bes

jordicine ha dit...

Bien!!! Tinc ganes de llegir-lo, DERIC. Una abraçada.