Nous projectes

L’Associació d’Escriptors en Llengua Basca (amb conveni amb l'ajuntament de Pasaia), van posar a disposició d'escriptors en llengües minoritàries, la possibilitat de fer estades en aquesta població basca per portar a terme nous projectes.



Ho vaig veure i em va atreure molt la idea: passar uns dies en un poble basc petit i carregat d'història i més en una casa on diuen que Victor Hugo hi va escriure passatges de Els Miserables, i escriure tot el temps del món, no era qüestió de deixar-ho escapar.



Així que vaig presentar un projecte que tinc entre mans i que havia deixat aparcat pels exàmens: la segona aventura d'en Regor. Vaig enviar un capítol i l'argument del llibre i sembla que els va agradar perquè de seguida em van dir que em donaven la beca d'estada a la Hugoenea (és a dir, la Casa de Víctor Hugo). Ens vam posar d'acord amb les dates i resulta que sóc el primer escriptor que hi farà estada en aquesta casa. (L'estreno!)



Total, que demà agafo el cotxe tranquil·lament i a partir de divendres i durant els propers 10 dies m'hi estaré en aquest poble del qual podeu veure aquestes fotos que va fer en JD quan hi vam ser l'any 2006.

Penjo també la notícia que ha sortit en el web de l'Associació d'escriptors en llengua catalana: és aquesta.

Comentaris

Sergi ha dit…
Moltes felicitats doncs, sembla que treballar bé dóna els seus fruits, oi? Ja saps el camí a seguir. Qua aprofitis i gaudeixis molt aquests dies.
Anònim ha dit…
Dona gust replegar el que has plantat. Un bes
Funcionario's blog ha dit…
Vaya, un amigo famoso ;-D

Ahora son las fechas ideales para pasarse por Euskadi.

Un saludo.
nimue ha dit…
quina bona pinta! potser miraré jo també aquesta beca a veure si reprenc la feina! ;) Que vaja molt rebé!!!!!
Rita ha dit…
Quina bona pinta que fa això! Vols dir que treballaràs gaire amb aquest paisatge? ;-)

Que vagi molt i molt bé!
Petons!
Dons felicitar-te per aquesta estada, bona sort en el nou llibre.
Ferran Porta ha dit…
Què xulo, Deric! No només el lloc, que també sense cap dubte!, sinó el fet: una beca, 10 dies per escriure en un paisatge bonic i diferent... Enhorabona per haver-ho aconseguit, de debò, i que aquests dies et siguin molt profitosos!
Jordicine ha dit…
Quina enveja!!! Un lloc preciós. Aprofita. Un petó.
Jordi ha dit…
Hereu del lloc esollit per Victor Hugo. Que les musses t'hi acompanyn i ben aviat en pugui llegir el resultat.